Paragnost Eddie en Consulenten

Uit onderzoek is gebleken….

Uit onderzoek is gebleken....Uit onderzoek is gebleken dat zo’n 60% van de mensen wel eens met een spirituele hulplijn contact zoekt

We hebben als Paragnost Eddie, dagelijks ongelooflijk veel mensen die even met een van de spiritueel consulenten willen bellen. De een belt regelmatig, de ander maar één keer. Maar uit onderzoek blijkt, dat toch gemiddeld zo’n 60% van de mensen allemaal wel eens een keer, contact hebben gezocht met een spirituele hulplijn.

Je kunt dus stellen dat veel mensen behoefte hebben om met een spiritueel consulent van gedachten te kunnen wisselen. Het is makkelijk, anoniem en je kunt direct, als je ergens mee zit, of overkomt, de telefoon pakken en je vragen stellen.

De huidige spirituele hulp die wordt geboden door de mediums en paragnosten van Paragnost Eddie loopt enorm uiteen en is zeer veelzijdig. Het is niet meer zoals vroeger, dat mensen bellen om hun toekomst voorspeld te willen hebben.

Ze willen de problemen waar ze mee worden geconfronteerd, dolgraag oplossen en daar is een spirituele hulplijn, als Paragnost Eddie bij uitstek geschikt voor. Mensen zijn vaak ten einde raad. Ze lopen over van de zorgen.

Hetzij relationeel, familiair, financieel, opvoedproblemen, huisvesting, geldzorgen, ruzies, echtelijke conflicten, afloop van rechtszaken, problemen met jeugdzorg, Veilig Thuis. Partners die de handdoek in de ring gooien. Eigenlijk alles waarmee mensen in het dagelijks leven mee worden geconfronteerd, wordt als een vraag voorgelegd aan mediums en paragnosten.

Je kunt ook op de website van Paragnost Eddie zien, dat elke consulent haar of zijn eigen specialiteiten heeft. Die uiteenlopen van juridische ondersteuning, relatievragen, opvoedkundige vragen, gezinstherapie, spiritueel coach, burnt out counselor, een Tarotkaart legster, tot een psycholoog, psychiater en bewustzijnscoach voor persoonlijke groei.

De mensen weten inmiddels dat een spirituele hulplijn veel meer te bieden heeft, dan vroeger. Dat het eigenlijk ontzettend handig en fijn is, omdat je er 7 dagen in de week, 24 uur per dag bij terecht kunt. Niet een ellenlang traject hoeft af te leggen, met veel administratieve rompslomp.

Het is een kwestie van de telefoon pakken en je vragen stellen. De gesprekken geven de mensen vaak in eerste instantie al rust. Ze krijgen weer snel overzicht over hun leven en de situatie waarin ze terecht gekomen zijn.

Ook krijgen ze inzichten mee waardoor het leven is gelopen zoals het is gelopen. Krijgen ze ook nog handvatten mee om hun eigen leven weer op de rit te krijgen. Niet zo gek dus dat de spirituele hulplijn Paragnost Eddie een prominente plek heeft, als het gaat om dagelijks hulp bieden aan diegenen die het direct nodig hebben.

Dat is de kracht van deze spirituele hulplijn en op een gegeven moment weten mensen dat. Er is veel mond op mond reclame, dat merken de ervaren spiritueel consulenten ook. Die krijgen te horen, mijn vriendin was zo tevreden over het consult. Ik heb jou ook nodig.

De lijn Paragnost Eddie is niet meer weg te denken voor al die mensen die in acute nood zijn. Hoeveel telefoontjes er niet binnen komen van mensen die acuut hulp nodig hebben. En om die reden weten wij uit onderzoek dat gemiddeld zo’n 60% van de mensen, van jong tot oud, man of vrouw, met welke vraag dan ook. Wel eens contact zoeken in het spirituele.