Paragnost Eddie en Consulenten

Toermalijn en kwartskristallen

Toermalijn en kwartskristallenDe krachtige werking van topaas, toermalijn en kwartskristallen. Topaas is een meestersteen met een sterke hoge vibratie en brengt vooral diegenen die hun hart openstellen versneld informatie en heling.
Blauwe topaas: is een schrijverskristal dat de communicatie vanuit het hart bevordert en brengt je creativiteit en levensdoel op één lijn.
Goudkleurig topaas is een vreugdevolle steen die welvaart, welzijn en liefde helpt aantrekken. Dit kristal helpt je je kruinchakra volledig te openen voor communicatie met de hemel.
Roze topaas is een kristal die op vele niveaus liefde aantrekt, het is een hartchakrasteen die je vermogen om onvoorwaardelijk lief te hebben versterkt.
Wit topaas verhoogt je vibratieniveaus en ruimt oude gestagneerde energie op. Dit kristal vergroot je gevoelens van verbondenheid met het Goddelijke.
Toermalijn is een belangrijke familie genezingssteen met een eigen energie. Dit kristal schept een chakrabrug van spirituele expansie wanneer het met andere stenen wordt gebruikt.
Groene toermalijn is een verjongende steen en opent je hartchakra voor levensvreugde en zin van het leven.
Roze toermalijn versterkt de vrouwelijke kracht en helpt open te staan voor toewijding aan anderen en geschenken van het universum.
Watertoermalijn combineert mededogen met passie en schept liefde op het fysieke en spirituele niveau.
Zwarte toermalijn is heel geschikt om negativiteit te verdrijven. Vooral elektromagnetische vibraties die verband houden met mobieltjes en computers. Stimuleert de combinatie van het praktische met het creatieve, zodat je je doelen kan bereiken.
Kwarts brengt zegeningen van allerlei aard in je leven. Dit kristal vergroot je spirituele bewustzijn en versterkt je bewordingsproces.
Blauw kwarts is een heel krachtig kristal wanneer je emotionele kwesties bespreekt. Het is een effectief zuiveringsmiddel voor het zuiveren van je omgeving, vooral wanneer je dat doet om harmonieuze interactie te bevorderen.
Groen kwarts stimuleert creativiteit en trekt succes en overvloed aan. Dit kristal bevordert je intuïtie, samengaand met liefde.
Lemurisch kwarts is een zeldzaam en krachtig kristal dat je met oude informatie uit vroegere beschavingen verbindt; het bevordert zelfvertrouwen door toegenomen concentratie en werkt stel op het gebied van telepathie en heling.
Oranje kwarts brengt emoties in evenwicht. Dit kristal kalmeert en maakt rustig; vergroot eveneens je creativiteit en ontvankelijkheid voor goddelijke inspiratie.
Rookkwarts is een uitstekende meditatiepartner die je aardt en bij jezelf houdt: helpt je van angsten af te komen en maakt je ook bewuster van je dromen.
Rozenkwarts zorgt voor harthelende openingen naar emotionele verbondenheid op alle niveaus. Richt je energie op liefde voor jezelf en voedt innerlijke rust, vrede en heelwording.