Paragnost Eddie en Consulenten

Toen ik mijzelf begon lief te hebben

Toen ik mijzelf begon lief te hebbenToen ik mijzelf begon lief te hebben (Charlie Chaplin). Toen ik mijzelf begon lief te hebben, leek het net of mijn ogen alles anders zagen, dat mijn oren dingen horen, die ik anders niet hoorde. Toen ik mijzelf lief begon te hebben, daarover heeft Charlie Chaplin op zijn 70ste verjaardag, in het jaar 1959 zo ongelooflijk mooie woorden over opgeschreven, dat ik ze jullie niet wil onthouden.

Toen ik mijzelf begon lief te hebben, kon ik zien dat emotionele pijn en lijden alleen waarschuwingen zijn, dat ik niet in mijn eigen waarheid leef. Nu weet ik dat is authenticiteit.

Toen ik mijzelf lief begon te hebben, begreep ik hoezeer ik iemand kan beledigen als ik mijn zin en verlangens bij die ander door wilde drukken. Ondanks dat ik wist dat die persoon er niet klaar voor was en ik ook niet. Nu weet ik, dat heet respect.

Toen ik mijzelf begon lief te hebben, ben ik gestopt alles om mij heen te willen veranderen en kon ik zien dat alles om mij heen er was om te groeien. Nu weet ik, dit het rijpheid.

Toen ik mijzelf begon lief te hebben, begreep ik dat ik altijd op het juiste moment op de juiste plaats was. En dat alles wat gebeurt, juist was. Nu weet ik, dit is vertrouwen.

Toen ik mijzelf begon lief te hebben, heb ik mij bevrijd van alles wat niet gezond voor mij was. Voedsel, mensen, dingen, situaties, maar vooral wat mij naar beneden haalde. Ik zag in dat dit egoïsme was. Nu weet ik, heb jezelf lief.

Toen ik mijzelf begon lief te hebben, stopte ik met proberen altijd gelijk te hebben. Anderen hebben ook gelijk. Nu weet ik, dit is bescheidenheid.

Toen ik mijzelf begon lief te hebben, ben ik gestopt met het verspillen van tijd en aan de slag te gaan met projecten waar ik bij van word en energie van krijg. Ik wacht nooit meer ergens op. Ik wil dat mijn hart lacht. Ik doe het op mijn manier en in mijn tempo. Nu weet ik, dat is eenvoud.

Toen ik mijzelf begon lief te hebben, stopte ik met in het verleden te leven en mij druk te maken over de toekomst. Ik leef nu in het ‘Nu’ en van dag tot dag. Ik weet nu, dit is vervulling.

Toen ik mijzelf begon lief te hebben, herkende ik dat mijn denken mij kan verstoren en ziek maken. Maar als ik mij verbind met mijn hart, wordt mijn denken een aangename bondgenoot. Ik weet nu, dit is wijsheid van het hart.

Toen ik mijzelf lief begon te hebben, begreep ik dat ik niet bang hoef te zijn voor discussies of onenigheid. Sterren botsen ook wel eens met elkaar en daaruit ontstaan nieuwe werelden. Ik weet nu, dit heet leven.

Als je dit tot je door gaat laten dringen, als je dit gaat begrijpen, dan kom je bij jezelf. Dan begrijp je waar mediums en paragnosten tijdens gesprekken altijd op hameren en waarom ze dat doen.

Ze willen dolgraag dat jij jezelf liefhebt. Niet bezig bent met dingen die er in het leven niet toe doen. Jagen bijvoorbeeld achter iemand aan die jou niet ziet staan. Mediums en paragnosten hebben ook zware lessen gehad en begrijpen bovenstaande uitspraken en om die reden, zijn ze bij machte, jou ze ook machtig te laten zijn.

Medium Claire
Paragnost Eddie