Paragnost Eddie en Consulenten

Spiritueel Groei(en)

Spiritueel groeienGroei (en) Na de afgelopen dagen van behoorlijke hitte, ja, zelfs een hittegolf, mag het vandaag even goed regenen.  De natuur heeft behoefte aan water/voeding anders kan het niet groeien en droogt het uit

Anders dan menselijke wezens, kan de natuur niet zelf kiezen of vragen. Hoewel … er zijn mensen die met hun planten praten en wie weet praten ze terug. Feit is wel, dat  de planten wel beter bloeien.

Aandacht dus …

Mensen zijn niet anders, en hebben soms ook behoefte aan aandacht, waardoor ze kunnen groeien of even een goed gevoel over zichzelf mogen hebben. Vergeet niet dat mensen soms in retraite gaan, stilte dus, om te groeien of bij hun zelf te komen.

Zelf heb ik behoefte aan kennis, die ik steeds weer uitbreidt of verdiep. Zo doe ik dit jaar de opleiding psycho sociale basiskennis en feng shui. Daar ligt een stuk van mijn focus op dit jaar.

Hoe mooi is het dan om andere mensen te mogen begeleiden, om hun kennis uit te breiden met allerlei informatie die ik voorheen heb opgedaan. Veel van mijn ‘deelnemers’ beginnen hun eigen praktijk. Ik geniet volop als ik zie hoe ze groeien. Op een telefoonlijn werken en het heel druk hebben.

De groei van deelnemers van o.a. shambhala inwijdingen, hoe leuk is het om te horen, dat een deelnemers aan de slag is met dieren en dat degene ontzettend mooie resultaten bereikt. Ieder op zijn eigen manier.

Dat ik een stukje deel mag of heb mogen nemen aan hun groei is een dankbaar gevoel. Sommige komen nog bij me, andere gaan door naar anderen om daar verder te groeien.

Daardoor groeien we zelf ook weer mee in het proces, loslaten en vertrouwen.

Als de leerling de meester is geworden, heeft de meester zijn/haar werk goed gedaan.

Het leuke op de telefoonlijn is om klanten te horen groeien, hun processen te mogen volgen, hun advies te mogen geven. Welke tools ze kunnen gebruiken. Zo heb ik vooral via de telefoonlijn klanten die face to face het best moeilijk vinden, om zichzelf bloot te stellen. Dan is het een fijn medium om mensen te mogen helpen.

Zo komen er mensen die in een moeilijke thuissituatie zitten, die zichzelf op welke manier dan willen/kunnen bevrijden. Hoe mooi is het om een persoon die eerst onzeker is, na een tijd te horen en de kracht in hun stem te mogen ervaren.

Groeien en Bloeien dus … iedereen op zijn eigen manier en eigen tijd.