Paragnost Eddie en Consulenten

Slapen wat een genot!.

Slapen wat een genot!.Slapen is nodig, willen we ons de volgende dag weer fit voelen en energiek. Zo’n 8 uur per dag, althans is de bedoeling, van de dag brengen we slapend door. Wat mooi eigenlijk dat het lichaam dan kiest voor rust, om letterlijk de batterij weer op te laden.

Goed slapen is een genot, helaas slapen velen niet zo goed. Slapen nooit een nacht in een keer door, of liggen lang wakker voordat ze in slaap vallen of zijn alweer wakker voor dag en dauw. Er is maar één conclusie te trekken als jouw slaap je niet geeft wat je nodig hebt. Je houd jezelf uit de slaap! Want het lichaam wil wel slapen hoor, daar ligt het niet aan bij gebroken nachten.

Weet je dat er zelfs mensen bang zijn om in slaap te vallen! Die kunnen zich er niet aan overgeven, bang dat ze nooit meer wakker zullen worden. Bang dus de controle uit handen te willen geven. En die controle is ook wat jou uit je slaap houdt. Controle laat zich in allerlei vormen zien. Altijd op tijd ergens willen zijn. Het huis perfect schoon willen houden. De kinderen aan wie het niets mag ontbreken, altijd klaarstaan voor iedereen. Dit zijn allemaal vormen van controle, die ons zomaar, zonder er erg in te hebben, ons uit de slaap kunnen houden.

Er is een vreemde eend in de bijt die je ook uit de slaap kan houden en niet direct iets te maken heeft met controle en dat is je enthousiasme. Waardoor komt het dat controle en enthousiasme ons uit de slaap kunnen houden? Controle zorgt voor een gestrest gevoel, enthousiasme ook, maakt je hyper. Voor beiden heb je een stofje nodig en als dat stofje te hard zijn best moet doen, houd het je uit je slaap.

Het is dus de kunst te zorgen met controle en enthousiasme in balans te blijven. Bij jezelf te herkennen dat jij het zelf bent die zorgt voor een slechte slaap. Want de hoeveelheid uren gaat het niet zozeer om. Je kunt 10 uur slapen en nog gebroken uit bed stappen, terwijl je een andere nacht maar 4 uurtjes slaapt en je energieker kan voelen. Hoe kun je nu weten wat jou uit de slaap houdt?

Door contact te zoeken met een van onze mediums. Mediums weten wat er speelt in jou, die zien dat met hun helderweten en heldervoelen. Jijzelf vindt dat lastig, want je voelt wel veel, maar je vinger leggen op de juiste plek, waarom jij de slaap niet kunt vatten, daar heb je hulp bij nodig. Medium kijken verder dan jij kunt kijken. Ze hebben dan eigenlijk alleen maar je naam en leeftijd nodig en ze voelen op jou in. Dan krijg je te horen wat er speelt en waarom dat jou uit je slaap houdt. Dan krijg je van het medium inzicht in jezelf. En geeft het medium je ook nog tips om er voor te zorgen hoe of jij slapen weer kan gaan ervaren als een genot.

Slecht slapen heeft invloed op ons lichaam. Het lichaam kan niet herstellen van datgene wat het heeft gedaan en meegemaakt in het verleden en als je lijf een keertje een slechte nacht meemaakt, is dat niet zo erg. Dat haal je wel weer in. Maar als de gebroken nachten een gewoonte gaan worden, weet dan dat je moet handelen. Dat je dan snel een telefoontje moet plegen met een medium. Zij houden je even uit je slaap en brengen je daarna snel weer in slaap.

Laat jouw lijf geen zorgenkindje worden. Trek op tijd aan de bel als je in de gaten hebt dat iets in jou je uit de slaap houdt en jijzelf niet goed kan ontdekken wat dat is. Nooit mee blijven rondlopen, want je maakt jezelf, door slecht slapen, ziek. En aangezien je lijf het meest kostbaarste bezit is wat jij hebt, moet je daar heel goed voor zorgen. En wat kost nu een zo’n telefoontje met een medium 20.! Dat weegt niet op tegen één slapeloze nacht. De mediums van www.mediums20.nl staan dag en nacht voor je klaar. Dus als je een nacht niet kunt slapen, zijn ze er ook voor jou.