Paragnost Eddie en Consulenten

Proscopie

Proscopie.Een ander woord voor voorspellen is proscopie. Het is een oud Grieks woord en betekent vooruitzien. Zonder iets nodig te hebben van kennis, wordt er vooruitgezien, wordt er toekomst gesproken. En waar kun je niet beter terecht voor jouw toekomst dan op WiccaMagie.nl. Want de mediums werkzaam op deze internationale hulplijn kunnen vooruitzien en hebben daar niet zoveel voor nodig, het zijn immers mediums van de toekomst.

De mens is al eeuwen gefascineerd in de toekomst en zou het liefst weten hoe zijn leven gaat verlopen, er uit zien. Of er kinderen komen, een gelukkig huwelijk waarin liefde de boventoon voert, of er veel geld gaat komen. Al deze vragen wil een mens weten en richt zich om die reden dan ook vaak tot het spirituele. Want daar zijn mensen die de toekomst kunnen voorspellen. Die kunnen in de toekomst kijken en datgene wat wordt waargenomen door vooruit te zien in woorden omzetten en aan jou doorgeven. Je vraagt je dan wel eens af hoe of het mogelijk is, want vooruitzien is niet voor iedereen weggelegd.

Je moet het je niet afvragen, zeg ik dan altijd, je moet het ter kennisgeving aannemen. Wat we wel dan vaak vergeten is, dat we denken dat het er dan ook allemaal zal gaan komen. Want het is toch voorspeld! En dat klopt ook, echter de mens heeft ook nog een wil en een ego en die kunnen roet in jouw voorspelling gooien. De voorspelling die een medium jou heeft gedaan, daarvan kun je op aan dat het klopt. Maar wanneer gaat het zo lopen, als jij er in gaat staan in alle rust, de juiste stappen er voor zet en hier ontbreekt het vaak aan. Want het ego zaait paniek en angst, de wil wil het zo snel mogelijk en werken we dus in feite zelf de toekomstvoorspelling tegen. Met gevolg dat we er langer op moeten wachten, dan nodig zou zijn.

Vooruitzien kan dus wel degelijk en het is fijn om te weten welke kant je leven opgaat, alleen ga er niet naar leven, of op zitten wachten. Een goede voorspeller en die vind je op WiccaMagie zal er altijd bij zeggen dat jouw toekomst ook afhangt van hoe jij zelf in het leven staat. Krijg je bijvoorbeeld te horen dat je gaat scheiden in de toekomst, en daar naar gaat leven, dan roep je de scheiding op jezelf af. Een goed medium zal je toekomst voorspellen zodanig, dat ze je niet dingen zo maar aangeeft, ze kunnen situaties schetsen, ze kunnen dingen aanvoelen en zo aangeven welke kant het op gaat als jij voor een bepaald pad kiest.

Krijg je van een medium antwoorden die voor jou niet goed voelen, weet dan dat een medium er misschien wel eens naast zou kunnen zitten. Zij zullen jou niet iets op de mouw spelden, met een kluitje in het riet sturen, zij kunnen echt vooruitzien.

Proscopie is dus vooruitzien en mediums zijn in staat vooruit te zien, echter een toekomstvoorspelling ligt nooit helemaal vast. Want die is ook afhankelijk van de keuzes die jij maakt, of juist niet maakt. Een toekomstvoorspelling zal in zijn geheel uitkomen als diegene die de voorspelling wil weten, ook bewust is hoe het leven zelf in elkaar steekt en zich over durft te geven aan het goddelijke, de hoger macht. Echter diegenen die bellen voor een blik in de toekomst zijn heel vaak angstig en hebben hun kracht ingeleverd en kunnen als zodanig zich niet overgeven aan de hogere macht, die vechten juist een innerlijke strijd uit tegen die hogere macht. Want vaak willen ze iets en hopen dat dit in de toekomst staat te gebeuren en een medium zegt ook dat het staat te gebeuren. Dan is dat ook de bedoeling, mits jij je over durft te geven en de hogere macht voor jou het werk laat doen en jij daar in gelooft en op vertrouwt

Vooruitzien is dus wel degelijk mogelijk, met daarbij de handvatten die het medium je biedt toe te passen.