Paragnost Eddie en Consulenten

Paranormaal begaafd.

Paranormaal begaafd.Velen van jullie zijn, vaak zonder dat je het zelf weet, paranormaal begaafd. We noemen dit ook wel het zesde zintuig en elk mens beschikt hierover. Of je er gebruik van maakt, dat is een tweede.

Paranormaal staat voor iets wat niet op een natuurlijke wijze te verklaren is. Als jij iets heel sterk aanvoelt, wat in de toekomst staat te gebeuren, en het gebeurt, dan zeg je achteraf, dit had ik al voorzien, wat gek. Ik schrik er van dat ik dat zomaar kon voorspellen en je slaat er verder geen acht op.

Diegenen die werkzaam zijn in het spirituele hebben allen paranormale gaven, die zeer uiteenlopend kunnen zijn. Zij hebben bij zichzelf gezien, gevoeld, waargenomen dat ze paranormale gaven bezitten. Ze zijn er niet verbaasd over, nee sterker nog, ze willen hun paranormale gaven benutten en zetten deze in voor hun medemens.

Ja, want iemand die paranormaal begaafd is, is ook gewoon een mens. Een mens van vlees en bloed, maar die heeft wel gaven meegekregen, en ontwikkelt waarmee die persoon iets mee wilt doen. En voor jou zijn deze mensen, die paranormaal begaafd zijn, ongelooflijk handig. Want met elke vraag waar jij mee zit of een situatie waar je zelf niet uitkomt, of iets wat je raakt, of contact met een overleden dierbare, daarmee kun je terecht bij paranormaal begaafde mensen.

Zij zijn echt paranormaal begaafd. En zij vinden het van zichzelf niet vreemd of gek. Ze wimpelen het niet weg, nee ze willen er juist iets mee doen. Ze willen jou helpen met hun paranormale gaven, naar antwoorden waar jij naar op zoek bent. Ze willen jou helpen jouw dromen te ontrafelen. Ze willen jou helpen naar een gelukkig en gezond leven.

De paranormale wereld is in de huidige tijd niet meer weg te denken. Zoals gezegd, in feite bezitten we allemaal paranormale gaven, alleen de een voelt de behoefte niet er iets mee te doen, de ander wel. Diegenen die er voor gekozen hebben echt iets te willen doen met hun paranormale gaven ook zich er verder in hebben verdiept door middel van studies, reizen NLP, verdieping, een leer aanhangen, bijvoorbeeld het boeddhisme, sjamanisme, vind je allemaal terug op deze website.

Ook kun je op de website voor vragen terecht waarbij geen paranormale gaven nodig zijn. Denk hierbij aan relatieproblemen vraagstukken, opvoedingsproblematiek. Financiële vragen, budgettering. Je kunt zo gek niet prakkiseren, de mediums weten wel raad met jouw vraag.

Wend je dus tot de raadgevers, zij staan je bij met raad en daad bij al je vragen en je krijgt niet alleen een antwoord op je vraag. Je krijgt ook handvatten en inzichten mee.