Paragnost Eddie en Consulenten

Paragnosten chat

Heb jij de behoefte om in contact te komen met een paragnost? Dit omdat je wil praten over de toekomst, of omdat je een spiritueel coach nodig hebt voor advies of een nieuw inzicht? Dan kun je bij één van onze consulenten terecht, dit zijn mediums/paragnosten die jou kunnen helpen met het beantwoorden van vragen. Voor een chat met een paragnost kun je terecht op onze website.

Voor vragen over liefde, werk, andere persoonlijke vragen of contact met overledenen kun je in contact komen met mediums/paragnosten bij de paragnostenchat. Tijdens een gesprek kunnen onze consulenten boodschappen doorkrijgen vanuit andere entiteiten en jou daardoor antwoord geven op vragen die jij hebt.

Paragnosten kunnen verschillende gaven hebben en die tijdens een consult gebruiken. Zo kunnen paragnosten en mediums heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderziend of helderruikend zijn. Door deze gaven kan een medium of paragnost tijdens een chat jou helpen. Zij krijgen door deze zesde zintuigen informatie door die jou kunnen helpen.

Als je een chat wilt aangaan met één van onze medewerkers, dan kun je op onze website terecht. Wij zijn dagelijks bereikbaar voor een chat met onze paragnosten.

Een luisterend oor tijdens het chatten met een medium

Een chat met een medium of een van de paragnosten kan op ieder moment van de dag. Als jij de behoefte voelt om gesprekken te starten met een medium of paragnost omdat je nieuwe inzichten nodig hebt of antwoorden wilt, dan kun je direct een chat starten. Bij Paragnost-Eddie staan onze consulenten de hele dag voor jou klaar om een gesprek te starten.

Iedere spirituele consulent kan jou op een verschillende manier helpen, dit is ook afhankelijk van het feit waarover jij wilt praten met een medium of de paragnosten. Je kan het gesprek een vraag hebben die heel algemeen is, maar het kan ook zo zijn dat je een meer persoonlijke vraag hebt die gaat over je relatie, liefde, werk of collega s.

Via de online paragnosten chat kun je de vragen stellen die jij wilt stellen, of zeggen hoe jij een bepaalde situatie in je leven hebt ervaren en hier graag meer duidelijkheid over wilt. Ook voor contact met overledenen kun je terecht bij een van onze mediums of paragnosten. Dit kan soms erg verdrietig zijn, maar het kan je ook heel erg helpen in het verwerken van verlies.

Wanneer je denkt dat een chat met een medium of paragnost iets voor jou is, dan kun je op onze website een chat aanvragen met een van de mensen uit ons team. Dit kan 24/7 want wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten. Laat je helpen door een van de mensen met bovennatuurlijke gaven en start vandaag nog een chat met één van onze paragnosten.

De gaven van een medium of paragnost

Een medium of paragnost kan verschillende gaven hebben. Zo kun je een gesprek starten met iemand die helderziend is. Helderziend zijn wil zeggen dat het medium of de paragnost beelden krijgt vanuit een andere wereld. Op deze manier kunnen zij jou helpen doordat ze dingen zien die jij niet kan zien.

Ook is het mogelijk om een chat aan te gaan met iemand die heldervoelend is. Dit betekent dat het medium of de paragnost emoties kan voelen vanuit een andere wereld. Door deze gevoelens kan een medium helpen bij relatie problemen, maar ook het verwerken van verdriet.

Een andere gave die een medium of paragnost kan hebben is helderruikend zijn. Dit houdt in dat deze persoon geuren kan ruiken uit een andere wereld maar ook uit het verleden. Dit kan een geur zijn die wijst naar bijvoorbeeld de dood of ziekte. Op deze manier kunnen ze jou helpen doordat ze dingen ruiken die jij niet kan ruiken.

Ook kun je een chat aangaan met iemand die helderhorend is. Dit betekent dat het medium of de paragnost stemmen en geluiden kan horen uit een andere wereld. Deze geluiden kunnen melodieën of stemmen zijn, uit het verleden, heden maar ook de toekomst. Op deze manier kunnen ze jou helpen doordat ze dingen horen die jij niet kan horen.

Een laatste gave die een medium of paragnost kan hebben is helderwetend zijn. Dit wil zeggen dat zij weten dingen die ze niet kunnen weten. Op deze manier kunnen ze jou helpen doordat ze dingen weten die jij niet weet.

Paragnosten chat

Start de paragnosten chat vandaag nog

Voor een chat met een van de mediums of paragnosten hoef je geen afspraak te maken, wel is het belangrijk dat jij een paragnost of medium kiest waarbij jouw gevoel goed is. Het is belangrijk dat jij een de paragnosten chat start met iemand waar bij jij een goed gevoel hebt, en jij jezelf kunt zijn. Je kan tijdens een chat met één van de paragnosten praten over alles wat er speelt in je leven.

Onze paragnosten en mediums zijn getraind om jou zo goed mogelijk te helpen, zij kunnen door middel van een chat met jou bepaalde situaties bespreken en je hierbij helpen. Als er tijdens het chatten blijkt dat een chat met een paragnost of medium niet voldoende is, dan kunnen de consulenten jou doorverwijzen naar een andere hulpverlener of een andere instantie.

Bij alle paragnosten en mediums bij de paragnosten chat staat een uitgebreide omschrijving hoe zij jou een dienst kunnen bieden. Zij stellen zich voor, maar zeggen ook welke paranormale gaven zij hebben en hoe ze jou daarmee kunnen helpen in de liefde, met jouw toekomst of andere belangrijke zaken. Zo kun je lezen of iemand gebruik maakt van bijvoorbeeld tarot kaarten, antwoord kan geven op vragen over een overleden dierbare, maar ook of ze jou kunnen helpen met jouw eigen spirituele ontwikkeling.

Om een chat te starten met een medium of paragnost kun jij credits kopen. Met een credit betaal je de consulent van de paragnostenchat. Een medium of paragnost krijgt tijdens deze spirituele gesprekken een beeld van jou en de gehele situatie, zo kunnen de consulenten aanvoelen waar bij jou behoefte aan is.

Als je liever op een andere manier contact hebt met een medium of paragnost dan is dat ook mogelijk. Zo kun je ook een telefonisch gesprek aangaan met een consulent. Ook is het mogelijk om via de e-mail contact te hebben met een coach, een heldervoelend medium of paragnost.

Wanneer je liever anoniem wilt blijven kun je gebruik maken van de chatfunctie, dan raadpleeg je één van de online paragnosten. Wel is het zo dat er in een chat meer ruimte is om vragen te stellen dan bij een telefonisch gesprek. Het is maar net waar jij je het prettigste bij voelt.

Wie zijn onze consulenten?

Online bij Paragnost-Eddie kun jij chatten of op een andere manier een consult hebben met mediums maar ook met paragnosten, een lichtwerker die ook diverse en verschillende spirituele gaven hebben. Zo kan de ene jou beter inzichten geven die te maken hebben met de liefde en je relatie, terwijl je met een ander medium beter kan chatten over de toekomst, met weer een ander medium kun je antwoord krijgen op een vraag die te maken heeft met een overleden dierbare.

De consulenten met wie je kunt chatten bij Paragnost-Eddie zijn allemaal betrouwbaar omdat ze zeer goed gescreend worden. Hierdoor is de chat ook niet gratis, maar betaal je met credtis. Degene met wie jij de gesprekken kunt hebben bij de paragnostenchat zijn medium of paragnost van beroep.

Je kunt vandaag online nog chatten met een paragnost om meer te weten te komen over de toekomst.