Paragnost Eddie en Consulenten

Omdat iedereen denkt dat het waar is

Omdat iedereen denkt dat het waar isOmdat iedereen denkt dat het waar is, wil nog niet zeggen dat het waar is! Ooit wel eens bij stilgestaan, dat datgene wat jij als kind hebt meegekregen, voor jou de maatstaven zijn voor je verdere leven? Hiermee bedoel ik, stel je eens voor dat je bent opgegroeid in een gezin, waar de ouders altijd ruzie met elkaar hadden.

Dan valt jouw later niet op als jij en je partner ook altijd ruzie maken. Wat je wel opvalt, zijn stellen die vreedzaam en liefdevol, zonder ruzie maken met elkaar omgaan. Je kent dat niet. Jij bent gaan geloven, dat ruzie maken in een relatie waar is.

Je kunt het zelfs vreemd vinden, dat stellen die het niet doen, maar zoetsappige stelletjes zijn, die zonder vuur onder hun relatie, de relatie aan het invullen zijn. Maar misschien is datgene wat jij kent, wel helemaal niet waar.

Zo zijn er legio voorbeelden te bedenken, zegt een medium van Paragnost Eddie, van zaken die we als waarheid aannemen en dat helemaal niet zijn. Want al denkt iedereen dat het waar is, wil dat nog helemaal niet zeggen dat het waar is.

Zolang maar veel mensen het roepen, gaat de massa het geloven. Als veel mensen zeggen dat pindakaas slecht is en je er ziek van wordt. Moet jij eens kijken wat er gebeurt. Er wordt geen pot pindakaas meer uit de schappen gehaald.

De tijd waarin wij nu leven, wordt steeds nepper. Niet alleen is er sprake van een heleboel fake. We geloven ook heel snel wat we zien en wat we horen. Hierdoor komen we met onszelf al snel in de knoei. Datgene wat je leest en ziet, op de TV, tijdens het nieuws, op socal media, is doordrenkt van onwaarheden.

Er is een hele grote mythe en dat heeft met de liefde te maken. We geloven allen er heilig in, dat zodra we een partner hebben, er sprake is van liefde. Of dit nou waar is, daar heeft praktisch nog niemand ooit bij stilgestaan, of überhaupt aan getwijfeld.

Laten we je als mediums en paragnosten van Paragnost Eddie uit de droom helpen. Liefde komt niet op je pad in de hoedanigheid van een partner. Hoor je al denken, wat! Of, tuurlijk joh, geloof jij ff lekker je eigen waarheid.

Toch spreken we waarheid, maar praktisch niemand die het voor waar aanneemt. Totdat de liefde in een mens zijn leven maar niet wil lukken. Ten einde raad begeven we ons op het spirituele pad. We gaan een medium of paragnost bellen.

Helemaal niet met de intentie de vraag te stellen. Vertel jij mij nou maar eens wat liefde is. Nee, de vragen die worden gesteld, zijn. Komt er nog liefde op mijn pad. Komt er eindelijk eens een lief en leuk en betrouwbaar iemand op mijn pad. Komt de liefde van mijn leven weer terug in mijn leven.

Uitgaande dat liefde op ons pad komt, in de vorm van een partner, dat voor waar aannemen. Totdat je jezelf trakteert op een spiritueel consult met een spiritueel consulent van Paragnost Eddie. Dan ineens valt, wat je altijd voor waar had aangenomen, weg.

Je komt erachter dat wat je je leven lang hebt gedacht over liefde, partners en relaties toch even iets anders in elkaar steekt, dan jij voor waar hebt gehouden. Hoe kan dit! Omdat datgene wat de massa maar het hardst roept, maar ook leiders en machthebbers roepen, voor waar wordt aangenomen.

Betekent dit, dat je niets meer voor waar moet aannemen? Neem datgene aan wat voor jou als waar voelt. Moet je wel vanuit eigen liefdeskracht in het leven staan, anders kan het zo maar niet waar zijn. Maar daar helpen we je natuurlijk ook weer bij, de mediums en paragnosten van Paragnost Eddie.