Paragnost Eddie en Consulenten

Niets is vanzelfsprekend

Niets is vanzelfsprekendEn de mens vindt eigenlijk alles vaak als vanzelfsprekend. Het inademen van zuurstof, het moet er wel zijn, maar we doen het hele dag door en staan er geen seconde bij stil. Het drinken van water, we draaien de kraan open en vullen een glas. Zo vanzelfsprekend.

Niets is vanzelfsprekend, want als je alles als vanzelfsprekend vindt, kent jouw leven veel teleurstellingen. Dan sta je nergens bij stil, dan leef je je leven, doe je wat je moet doen en zou het zomaar eens kunnen dat je het woord dankbaarheid nog nooit hebt uitgesproken. En teleurgesteld bent in de dingen die er in jouw ogen niet zijn en mist.

Dankbaarheid
Elke ochtend weer opstaan, is een ding om dankbaar voor te zijn. Zuurstof mogen inademen dat jou het leven geeft, is iets om dankbaar voor te zijn. Liefde en aandacht ontvangen van anderen, is iets om dankbaar voor te zijn. Dat je kunt lopen, fietsen, auto kunt rijden, je weg zelf kunt bepalen, is iets om dankbaar voor te zijn.

Wat we missen, willen we direct
De mens is meer bezig met wat die in zijn ogen mist in zijn leven. Als je geen partner hebt, of kunt vinden, is er een intens verlangen. Ga je hemel en aarde bewegen er een te krijgen. Als een partner vertrekt, dan is je hele zijn er op gericht die partner weer terug te willen krijgen. We verliezen compleet het perspectief uit het oog, dat niets als vanzelfsprekend is. We zijn zielig, aan ons lot overgelaten, voelen ons eenzaam en alleen en dat willen we niet voelen. Dus moet en zal datgene wat we missen er moeten komen, en het liefst vandaag!

De mens gaat voorbij aan de vanzelfsprekendheid
Het hebben van een relatie, is geen vanzelfsprekendheid. En zolang je deze zoekt en je je niet gelukkig voelt zonder die ander, zal je je nooit gelukkig gaan voelen, ook niet in de relatie die er wel is. Zal er altijd een drang zijn naar meer. Want als dat meer er is, dan is jouw leven goed. Dat is dan de vanzelfsprekendheid. Het werkt precies andersom.

Jouw leven is niet vanzelfsprekend
Dat je hier bent, uitgegroeid tot een volwaardig volwassen persoon is geen vanzelfsprekendheid. Je bent er en alles is goed. Ga zien wat er wel is in plaats van wat er niet is. Je vindt het allemaal maar heel gewoon. Jezelf bewust eens stil te laten staan dat alles niet zo vanzelfsprekend is als het lijkt, gaat jouw leven verrijken. Niet die partner die je nu mist. De verrijking zit in jezelf. En om die in jezelf te kunnen gaan vinden, de verrijking, kun je hele goede gesprekken over voeren met een Wicca Magie

Op WiccaMagie.nl vind je Top Wicca’s die jou graag bijstaan in het verrijken van jouw leven. Zodat je anders gaat kijken naar datgene wat er al is, wat je allemaal al niet kunt en hebt. Dat je dat niet meer als een vanzelfsprekendheid gaat zien, maar een gevoel van dankbaarheid en sereniteit over je heen gaat komen. Waardoor je je veel gelukkiger gaat voelen.

En dat gevoel heb je nodig, om het verlangen naar meer in het juiste perspectief te gaan zien. En als je daar bent, ga je anders om met verlangens. Je wenst ze en laat ze los. Laat de Mediums 2.0 je dat maar uitleggen. Die zijn hier heel bedreven in. Dan wil je nog steeds die leuke partner ontmoeten en die ga je ook ontmoeten, alleen op een hele andere manier. Je bent namelijk tevreden met wat er is. Je hebt je leven ingericht dat je niets meer als vanzelfsprekend ziet. En daar ligt de sleutel voor jouw geluk.