Paragnost Eddie en Consulenten

Naweeën?

Naweeën?Naweeën? Momenteel lijkt het of alles in een vergrootglas de andere kant gezien wordt. Even is de schijn dat het allemaal niet zo goed gaat. Totdat … men gaat inzien wat men allemaal heeft gedaan de afgelopen tijd.

Tot 28 september heeft mercurius in retrograde gelopen. Verleden weer opgerakeld. Communicatiestoornissen volop. In de winkels sloegen een aantal systemen op hol. De mensen die bekend zijn met deze energieën en de tijden daarvan in de gaten houden, zie je dan een glimlach op het gezicht verschijnen. De mensen achter de kassa vinden het minder leuk, en klanten zijn dan ook nog eens vol onbegrip.
Op zo een moment kan men denken, hoe zit het met de ouderwetse kassalade? Niet logisch in de tijd van nu, maar wel nostalgisch.

Terug naar de naweeën. Niet iedereen heeft in de gaten hoe hard men de afgelopen tijd gewerkt heeft. Hoeveel energie gestoken is in doelen te bereiken. Veel mensen lopen bijna tegen een burn-out aan. Vaak heeft men dat zelf niet in de gaten. Moe en versleten, dat gevoel is er. Het gevoel van zzp-ers die veelal zijn doorgegaan en vaak eerder met overleven bezig waren als ondernemen. Degene die dan weer ondernemend waren, voelden vaak niet veel direct bereikt te hebben. Men vergeet dan weer dat het op de lange termijn gaat opleveren.

Het is een tijd waarin men zich bewust wordt van ik doe niet waar ik blij van wordt, maar wat dan, dit is bekend. Een bijna herkenbare herhaling, om uit de spiraal te stappen is ‘eng’, onbekend maakt onbemind.
Speelt de eigenwaarde, zelfwaardering, herkenning en erkenning een grote rol. De veranderende tijden maken velen in de war.

Energetisch kan het nog verwarrender worden. Het lijkt erop dat sommigen een karmisch gebeuren aan het uitwerken zijn. Vorige levens, voor de conceptie ervaringen van ouders dat zich vaak in fysieke klachten uit. Daadwerkelijk extreem fysiek pijn ervaren. Deze niet kunnen verklaren. Onverklaarbare fysieke klachten … De ervaringen zijn onuitputbaar. Doorgaan wel of geen pijn, rollercoaster gevoel, wel zien, niet willen stoppen, een burn-out kan dan op de loer liggen.
Een effect dat dan door anderen opgemerkt kan worden, is dat de ademhaling stokt. Men vergeet gewoonweg te ademen! Luisterend of studerend zelf slecht in de gaten hebben hoe de ademhaling ingehouden wordt. Spanning ligt hieraan ten grondslag.

De afgelopen tijden zijn bijna vergelijkbaar met een zware zwangerschap, de laatste loodjes wegen het zwaarst. Het happen naar ademen tijdens de daadwerkelijke geboorte.

Nu mag het kindje of kindjes groeien, spanning of dat het goed gaat. Leren gaat met vallen en opstaan. De komende tijd zal dit zeker nog gebeuren. Vallen en opstaan. Bij het vallen is het soms lastig om weer op te staan. Kijk eens naar wat men heeft gedaan om naar het hier en nu te komen!

Een strijd op diverse gebieden is gestreden. Het mensen leven is niet alleen maar goed en mooi. Maar is de strijd gestreden en gewonnen mag men genieten van het goeds waar naartoe gewerkt mag worden.

Blijf niet hangen in het verleden, zie wat bereikt is, en stem af op de positieve uitkomst die men zelf teweeg brengt.

Medium Esther