Paragnost Eddie en Consulenten

Mening van een ander

mening van een anderLeven op een mening van een ander. Zonder dat veel mensen het in de gaten hebben, leven ze hun leven op meningen van een ander. Dat gebeurt eerder en sneller dat je denkt. Zodra jij de TV aanzet, zodra je de krant leest, zodra je op sociale media aan het rondsurfen bent, word je al beïnvloed. En je brein pikt alles heel snel op en gaat handelen naar datgene wat jou wordt voorgeschoteld.

Neem bijvoorbeeld de reclames over de mobiele telefoon! Die waren allen zo indringend dat je wel verplicht werd er een te hebben en alsof het niet genoeg was, zodra een nieuw model uit kwam, moest je er toch echt wel voor zorgen dat je die zou bemachtigen. Reclames worden zo gemaakt, dat ze jou aanzetten tot koopgedrag, dit is dus ook leven op de mening van een ander. Want heb jij wel de nieuwste van het nieuwste nodig! Heb jij wel zoveel kleding nodig als in je kast hangt? Heb jij er wel eens over nagedacht of jouw partner wel je eigen keuze is, of dat de buitenwereld hem zo heeft aangeprezen, je moeder zo van hem was gecharmeerd dat je zelf verder nergens meer naar hebt gekeken en nu getrouwd bent met iemand waarvan je zelf niets eens weet of het goed voor je is.

Gelukkig gaat het vaak niet zo ver, maar we leven te veel op de mening van een ander. We laten ons heel snel beïnvloeden, gaan ook te rade bij familie en vrienden als we er zelf niet uitkomen. Zet die man toch aan de kant, wat heb je aan die lapzwans! Tja, denk je, maar ik hou van deze man, maar als de ander zegt dat het een lapzwans is, dan moet ik hem misschien toch maar loslaten. En voor je er erg in hebt, heb je onder druk van je omgeving, die allemaal een mening hadden over jouw situatie, een keuze gemaakt, waar je zelf helemaal niet achter staat.

Om deze bovenstaande redenen kun je nog onzekerder worden dan je al bent, want zoveel mensen, zoveel meningen en kom je er zelf helemaal niet meer uit, terwijl jij diep van binnen allang het antwoord weet, maar je zo gehersenspoeld ben door de vele meningen van anderen, dat je het echt niet meer weet. Gelukkig bestaan er spirituele hulplijnen, waar mediums, paragnosten, coaches, counselors, astrologen werkzaam zijn die stevig in hun schoenen staan en al heel snel door hebben dat jij niet voor niets met ze wilt bellen of chatten. Je hebt hulp en gedegen advies nodig en in feite wil je dat het medium jou vertelt wat jouw toekomst is, zodat je weet waar het eindigt. Maar eigenlijk zou je niet moeten weten waar het eindigt, want dan leg je de verantwoordelijkheid voor je keuzes weer bij een ander neer. Dan ga je weer uit van de mening van een ander.

Maar deze mediums realiseren zich ook heel goed, wat een toekomstvoorspelling met jou doet. Als jij hoort dat het allemaal wel goed komt, volgt een zucht van verlichting. En je hebt rust en vertrouwen, niets mis mee. Maar als je hoort dat het niet meer goed komt, ontstaat paniek. De manier waarop de mediums  jou de boodschap brengen, zegt heel veel over hun kwaliteit. Niet plompverloren wordt de kaartlezing jou medegedeeld. Nee ze geven jou een ter degen reading, waarbij jij ook inzichten meekrijgt hoe jijzelf naar een einduitkomst kunt toewerken. Hierbij heb je wel iets voor nodig, namelijk luisteren naar jezelf, en zo je eigen mening gaan vormen en volgen. En daar doe je jezelf zo een plezier mee, want dan bepaal jij wat goed voor je is en waai je niet meer mee om wat een ander zegt. Het geeft je zelfvertrouwen en vanuit dat vertrouwen ga jij je eigen mening vormen. De mediums bieden jouw dit extra’s.

Ze voelen jouw energie aan en jouw onzekerheid en zonder dat jij het in de gaten hebt, helpen ze jou zelf de antwoorden te geven. Zo leer jij je eigen mening te ontwikkelen en niet meer afhankelijk te zijn van anderen. Zo leer jij je eigen keuzes te gaan maken vanuit je eigen zelfvertrouwen. En deze hulp en ondersteuning is net wat jij nodig hebt.