Paragnost Eddie en Consulenten

Luisterconsulenten

LuisterconsulentenWeet je dat je op een spirituele hulplijn ook terecht kunt voor een luisterend oor! Je kan daar zomaar behoefte aan hebben en velen vinden dan dus ook al de weg hiervoor naar een spirituele hulplijn. Een van de betere lijnen die je hiervoor kunt benaderen is WiccaMagie.nl.

Op WiccaMagie.nl vind je de crème de la crème van de spirituele wereld. Ze verzamelen zich hier als lichtwerkers. Al deze lichtwerkers tezamen vormen een groter geheel en mogen zich om die reden Medium 2.0 noemen. Ze hebben jaren ervaring opgedaan en zijn kanjers in ondersteuning van anderen. Ze bieden je veel disciplines.

Zo vind je op deze internationale spirituele hulpcentrale ook luistercoaches, ook wel luisterconsulenten genaamd. Luisteren is een vak apart. Het gaat niet om de woorden die worden uitgesproken. Het gaat om de boodschap die achter de woorden zit. Een luisterconsulent luistert dus op een hele andere manier.

Niet in de rede vallen
Een luisterconsulent zal een cliënt niet in de rede vallen. Veel mensen vinden dit moeilijk, die willen zelf aan het woord zijn. De kracht van een luisterconsulent op Mediums 2.0 is dat ze, terwijl ze luistert, hoort waar de cliënt mee zit. Dit kan zeer uiteenlopend zijn.

Waar heb jij behoefte aan, staat centraal
De ene cliënt wil alleen zijn verhaal kwijt, of delen. Dan zal de luisterconsulent dit aanvoelen en de cliënt alle gelegenheid geven. Deze cliënt zit namelijk niet te wachten op allerlei adviezen en tips en inzichten. Die wil zijn verhaal kwijt, want dat lucht op. Die zit ergens mee, dat ze met niemand anders kan delen en zoekt om die reden de anonimiteit en betrouwbaarheid en die vindt deze cliënt op WiccaMagie.nl. De cliënt weet dat die daar veilig zijn verhaal kan vertellen, zonder dat daar misbruik van wordt gemaakt. Er wordt discreet omgegaan met de cliënten door de luisterconsulenten.

Respect
Een luisterconsulent zal alleen tip en adviezen geven als de cliënt die belt, aangeeft daar behoefte aan te hebben. Respect staat dus hoog in het vaandel bij de luisterconsulenten. Dat verdient degene ook die contact zoekt. Daarnaast is een luisterconsulent zeer bedreven om ondanks dat een cliënt alleen zijn verhaal wilt doen, de cliënt toch vaak iets mee te geven. Alleen dit gaat zonder pushen, zonder opdringerig te zijn. Een luisterconsulent zal ook nooit het verhaal gaan overnemen, of preken vanuit eigen parochie. Of de cliënt willen overrulen, door constant zelf aan het woord te willen zijn.

Voel je vrij om te delen
Voel je vrij, dat als jij behoefte hebt aan een luisterend oor, je te wenden tot de luisterconsulenten. Je kunt worstelen met een geheim dat je meedraagt en met iemand wilt delen. Je kunt je eenzaam voelen en behoefte hebben aan een gesprek. Je kunt relatieproblemen hebben en deze durf je niet bespreekbaar te maken met iemand in je eigen kring. Je hebt iets gedaan waar je achteraf spijt van hebt en er mee rond blijft lopen. Allemaal dingen die je kunt bespreken.

Het lucht op
Je zult merken hoe liefdevol deze consulenten met je om zullen gaan. Geen oordeel, geen verwijten, geen invulling. Een luisterconsulent houdt zich bij de feiten en toont ten alle tijden begrip voor jou. Zit je ergens mee en heb je niemand om het mee te delen?