Paragnost Eddie en Consulenten

Liefde die averechts werkt

Liefde die averechts werktAls mens weten we een ding, we willen een relatie en daar dromen we over, daar vullen we plaatjes bij in. Die ander komt ons geluk brengen, die zorgt er voor dat we naar een grotere hoogt gaan. We dromen over hoe geweldig fantastisch het wel niet zal zijn, we zien alleen maar de positieve kant er van. En dat is goed, zo hoort het ook. Maar we kunnen er ook in doorslaan, de realiteitszin er bij kwijtraken en dan werkt de liefde averechts.

Dan willen we de liefde te graag en liefde willen is niet de juiste manier. Want liefde kent geen wil, liefde kent overgave. Liefde willen is liefde willen krijgen, is liefde willen bezitten en als de liefde dan om de hoek komt kijken, klampen we ons er direct aan vast. Want die ander is er eindelijk en daar worden we oud mee, daar gaan al die dromen mee vervuld worden.

We komen bedrogen uit, letterlijk en figuurlijk. En dan is de pijn en het leed niet te overzien, maar we begrijpen er niets van. Ik gaf alles, ik ging er voor de volle 100% voor, ik begrijp het niet. En dan, dan zijn we teleurgesteld, de liefde voldoet helemaal niet aan onze verwachtingen en ik gaf zoveel liefde. Het is die ander, waarom gaat die weg? Waarom word ik door die ander bedrogen? Je vroeg er zelf om, want zonder dat je het in de gaten had, was jouw wil aanwezig, de wil om liefde te krijgen, te hebben en die ander die voelde dat. Die voelde zich onderdrukt, die voelde zich met zijn rug tegen de muur aan, die voelde geen vrijheid. Die kreeg geen ruimte om vanuit zijn vrije wil zich met jou te verbinden en was de verstikking zat en zocht zijn heil bij een ander.

En daar sta je dan, zonder enig besef, vol ongeloof, alles is weg. Alles in een moment weggevaagd. Je begrijpt het niet, je wilt het terug, je wilt die ander terug, dat is het enige wat telt. Zie je het woordje willen, en welk effect het woord willen heeft op de liefde en dat liefde willen averechts werkt!

Je hebt hulp nodig, ondersteuning om van die sterke wil, die liefde die je wilt af te komen. Om het principe van liefde te begrijpen, tot je te gaan nemen, om te gaan begrijpen dat liefde vrij is en tot je komt als je de liefde vrij laat. Die hulp die staat voor je klaar, dag en nacht 7 dagen in de week en vind je op onze homepage. Hier zijn ze gespecialiseerd in de liefde. Hier kunne ze je uitleggen waar het is misgegaan. Hoe het is misgegaan. Wat jouw aandeel is geweest en daarom het niet is gelukt. Wat de ander zijn aandeel is geweest.

De mediums, paragnosten, ondersteuners, ervaringsdeskundigen zijn er voor jou, in deze hele moeilijke periode in je leven. Al je vragen op gebied van liefde kun je hier stellen en zij zullen je uitleggen wat wordt bedoeld met liefde die averechts werkt. Zij kunnen dat als geen ander. En een nieuw begin met die ander, dat, kan. Mits beiden vanuit vrije liefde het willen. Maar eens en vooral vertellen de top consulenten welke stappen jij daar eerst zelf voor kunt zetten.

Liefde voor jezelf laten stromen, die serieus nemen en als je dat kunt, dat werkt liefde niet meer averechts. Dan is het er, dan heb je de wil om liefde te hebben los gelaten, dan kun je liefde toelaten zoals het is bedoeld.

Liefde die averechts werkt zal altijd pijn doen, ook al zijn jullie nog bij elkaar. Averechtse liefde kent strijd, niet elkaar iets gunnen. Boos zijn, teleurstelling, averechtse liefde kent verwachtingen. Herken jij jezelf hierin. Is jouw relatie momenteel een relatie van ruzie, boosheid? Neem dan eens een keer contact op met een van de mediums zij begrijpen je volledig. Geven je de antwoorden en inzichten waar je al zo lang naar op zoek bent, om de liefde, zoals je deze in je dromen hebt gezien, te kunnen bewerkstelligen.