Paragnost Eddie en Consulenten

Jezelf te kort doen

Jezelf te kort doenAls iets in je leven niet wilt lukken, bedenk dan eens de reden waarom het niet wilt lukken? Is het omdat jij het te graag wilt soms? Zou het wel de bedoeling zijn dat deze persoon in je leven is, of dat je de baan waar je nu zit, wel de juiste is?

Vaak als iets in je leven niet wilt, zoals je graag wilt, is het een teken van boven. Een teken dat jou wilt waarschuwen. Het wil iets tegen je zeggen, en eigenlijk komt dat op hetzelfde neer. Je doet jezelf te kort. Jezelf te kort doen uit zich op vele verschillende manieren. Je houdt je mond als iemand onaardig tegen je is. Je blijft in een relatie zitten met een partner die totaal geen aandacht aan je besteed. Je sleept je voort met je werk, want je moet wel, want anders is er geen geld.

Dit zijn allen situaties waarin jij jezelf te kort doet, dat kan al iets heel kleins zijn, maar ook iets heel groots. In het klein is het bijvoorbeeld een collega op het werk, die elke ochtend voor jou geen koffie meeneemt en voor anderen wel. Nu liggen jullie elkaar ook niet zo, en je gaat die collega liever uit de weg, dus dat die geen koffie voor jou meeneemt, zal je worst wezen maar toch. Je doet jezelf hierin te kort.

Jezelf te kort doen is bijvoorbeeld in een relatie blijven zitten met een persoon die nooit zijn verantwoordelijkheid pakt, die nooit eens een initiatief toont, die altijd klaagt, die het altijd beter weet dan jij en zelfs je afkraakt voor datgene wat jij wel doet.

We doen onszelf snel te kort, dagelijks wel een paar keer. Dan slikken we in wat we eigenlijk hadden willen zeggen, dan wuif je het maar weg. Je pakt de taken van een zieke collega over, terwijl je eigen werk al te veel is. Zo doe je dus dagelijks jezelf te kort. Geen mens houdt dit vol en wordt een keer met zichzelf geconfronteerd en dat zijn vaak harde lessen. Je bent in jezelf namelijk aan het stapelen geslagen. Stapelen van emoties die je niet uit. En elke emotie die je niet uit, zet zich ergens in je lijf vast. Deze heb je in verschillende vormen. Pijn in je onderrug, pijn in je nek, hoofdpijn. Dit zijn allemaal tekenen dat je jezelf te kort doet, maar bij jezelf bedenken dat die pijn ergens in je lijf een teken is dat je jezelf te kort doet en daar emoties vastzitten, die je niet hebt geuit. Nee.

En dan, dan ineens valt er iets weg uit je leven, of je wordt geconfronteerd met een lijf dat niet meer functioneert zoals het zou moeten. Een teken, een heel duidelijk teken, dat er niet voor niets is. Het wil je wakker schudden en het zegt door middel van pijn aan jou. Stop er eens mee jezelf te kort te doen. Ga jezelf een vertroetelen, zoals je de hele dag bij anderen doet. Dan geef je jezelf net zoveel als aan anderen.

En dan zeggen mensen, dat is moeilijk zeg! Ja, dat is logisch, je kent het niet, je weet het niet en nu moet je jezelf gaan veranderen, herprogrammeren! En daar kun je best wel hulp bij gebruiken van diverse disciplines, als een werkcoach, een relatiecoach een lifecoach, een krachtcoach, een stresscounselor.

Dan zeg ik, die vind je allemaal onder één platform! Een onafhankelijk platform, bestaande uit zelfstandige mediums die zich hebben gespecialiseerd in een bepaald discipline. En jij kunt daar online gebruik van maken. Kijk dus gerust eens rond op onze website. Heb je last van veel stress! Kies dan voor een stresscounselor. Lopen relaties niet! Kies dan voor een relatiecoach. Ben je je kracht kwijtgeraakt? Kies dan voor een krachtcoach. Heb je behoefte om je energieblokkades te laten verdwijnen? Kies dan voor een magnetiseur of healer.

Waar jij dus ook woont, vanuit Nederland, België en Luxemburg ben jij welkom op het overkoepelende spirituele platform. Wie weet bellen of chatten wij binnenkort met elkaar.