Paragnost Eddie en Consulenten

Je eenzaamheid invullen met een partner

Je eenzaamheid invullen met een partnerVanuit eenzaamheid een relatie starten, zonder in de gaten hebben dat je op deze manier de relatie aangaat. Dan komt er vanzelf een moment dat de relatie scheurtjes gaat vertonen. Vanuit de eenzaamheid vertoon je bepaald gedrag waar de partner op den duur niet blij meer mee zal zijn.

Als je eenzaam bent, heb je je eigen leven nog niet zo ingevuld dat jij er zelf blij en gelukkig van wordt. Je hebt dan een ander nodig om dit voor je te doen. Je bent blij dat iemand met jou je leven wilt delen. Je gaat je hele ziel en zaligheid op deze persoon richten. Je gaat jouw leven compleet opzij zetten, om het de ander naar de zin te maken.

De ander ervaart hierdoor een bepaalde druk. Je wilt namelijk altijd weten waar die persoon is, wat die aan het doen is. Je zoekt hem constant op. Je appt, je belt en de ander ervaart geen rust en voelt zich op een gegeven moment geclaimd en gaat zich afzetten van de relatie.

Degene die geen idee heeft dat de partner voor hem of haar een leeg gat aan het opvullen is, gaat dan nog harder aan de partner trekken. Is ontevreden als de partner niet opneemt. Is ontevreden als de partner opmerkingen gaat maken die niet fijn voelen. Zo stevent dit stel langzaam aan af op de onvermijdelijke breuk.

Vanuit eenzaamheid een relatie starten, vraagt om problemen. Je wilt namelijk dat de ander jouw leven gaat verrijken. De ander kan dat niet voor je doen, dus je valt van teleurstelling in teleurstelling. Dat laat je de ander merken ook.

Ik geef je toch ruimte. Ik weet al niets eens meer wanneer ik je nu wel of niet kan en mag bellen. Het is nooit goed, of het komt niet uit. Dat is wat je tegen mij zegt elke keer. Ik weet het niet meer hoor. En zo onttrekken beiden zich uit het contact. Diegene die vanuit de eenzaamheid deze relatie is gestart, verwacht van de ander dat die de gehele dag tot beschikking is. Voorbijgaand aan de realiteit.

De frustraties in deze relatie zullen zich opstapelen en groter worden, naarmate de tijd vordert. Niet bij machte de impasse te doorbreken. Gelukkig bestaan er mediums 2.0. Deze online mediums kun je benaderen als jij zelf even niet meer weet wat je wel en niet kunt doen om een relatie die terecht is gekomen in een impasse, vlot te trekken.

Je zult het medium 2.0 eerst je hele verhaal willen vertellen, die luistert aandachtig en leest tussen de regels door. Die heeft direct in de gaten wat hier speelt en gaat een weg zoeken jou te vertellen wat er nu feitelijk speelt.

Het medium 2.0 zal dit met uiterste voorzichtigheid gaan brengen. De beller staat immers in een stand van onwetendheid van haar eigen aandeel en ziet alleen maar zichzelf als de persoon die het beste met de ander voorheeft. Voorbijgaand aan het feit dat al de verwachtingen die je hebt van de ander, het opvullen is van een leegte bij jezelf. Het opvullen van de eenzaamheid.

Mediums 2.0 kunnen als geen anders voor jou je bijstaan als je in de relatieproblemen zit. Zij zijn hier een kei in en zullen jou nooit de zwarte piet toespelen. Wat een medium 2.0 wel doet, is jou laten zien wat er nu echt aan de hand is. Zodat jij gaat begrijpen dat je jouw leven onvoldoende zelf hebt ingevuld met dingen waar jij zelf blij en gelukkig van wordt. Dat je nooit van een ander kunt verwachten dat die er is om jou te vermaken en je eenzaamheid op te vullen.

Bel dus gerust met een Magie Wicca als je relatieproblemen ervaart. Zo voorkom je een scheiding en dat is het laatste wat je wilt.