Paragnost Eddie en Consulenten

Iemand anders zijn fout, is jouw verantwoordelijkheid

Iemand anders zijn fout, is jouw verantwoordelijkheidIemand anders zijn fout, is jouw verantwoordelijkheid. Stel voor, opgegroeid met een vader die veel dronk, en jij hebt daardoor geleden als kind. Daar kon jij als kind niets aan doen en de vader heeft jou dus door zijn gedrag veel ontnomen. Of je ouders hebben je verstoten en je bent opgegroeid in diverse pleeggezinnen en daardoor voel jij je verlaten, niet gezien en gehoord. Daar kon jij als kind niets aan doen.

Je hebt niet meegekregen wat je als kind nodig had en je merkt dat je dat voor de voeten loopt. Zichtbaar in de vorm van, dat je je minder goed hebt kunnen ontwikkelen. Je had een hogere of betere opleiding kunnen volgen, maar is er niet van gekomen. Onzichtbaar zijn er heel veel dingen die zijn sporen hebben nagelaten bij jou, omdat je bent opgegroeid in pleeggezinnen of met een vader die alcoholist is. Het zijn de fouten van een ander waardoor jij nu bent wie je bent en last van hebt.

De fouten van een ander, laten zijn sporen na. Jouw leven kan daardoor een aaneenschakeling zijn van ellende. Relaties die niet willen lukken, werk onder je niveau. Dat zijn sporen die zichtbaar zijn. Onderhuids zijn er nog veel meer sporen. Je voelt je niet gezien, je voelt je niet gehoord. Je voelt je gebruikt, je voelt daarom diep van binnen misschien verscheurd. Je ervaart pijn, je ervaart een intens verdriet.

Je realiseren waarom je leven een aaneenschakeling is van ellende, gaat jaren overheen. Je doet gigantisch je best, je geeft alles wat je in je hebt en het is nooit genoeg. Want je wordt zo aan de kant gezet, je wordt zo voor je gevoel bij het oud vuil neergezet. Net zoals vroeger, het lijkt wel of het zich blijft herhalen. En je vraagt je af, waarom ik!

Die vraag, als je jezelf die begint te stellen, begint er iets te veranderen. Waarom overkomt mij dit en een ander niet, die gaat fluitend door het leven. Moet je mij zien, niets lukt en ik ben boos, zo boos op alles en iedereen. Dit is wat je niet in de gaten hebt, je blik is gericht op anderen, en op je eigen ellende.

Dat er toch iets gaat gebeuren, staat vast. Is het niet in dit leven, dan wel in een volgend leven. Diegene die het betreft gaat op een gegeven ogenblik tot een bepaald besef komen. Die gaat beseffen dat wat een ander je ook heeft aangedaan, jezelf degene bent die daar een verantwoordelijkheid in heeft, zodanig dat je inziet dat een ander zijn fouten, jou niet hoeven te weerhouden het leven voluit te willen leven. Of te kunnen leven. Dat je zelf de verantwoordelijkheid hebt, als een verplichting aan jezelf, voor jezelf het leven zo aangenaam mogelijk te maken. Nu kan het, nu ben je volwassen, nu heb je een eigen keuze.

Voorafgaand aan dit besef, gaan jaren van strijd vooraf. Als kind weet je niet beter, als puber begin je al te ervaren dat er iets niet klopt. Als volwassen persoon ga je de strijd aan met anderen. Net zo lang, totdat jij er voor kiest je af te zonderen. Nog steeds voorbijgaand aan wat er nu daadwerkelijk aan de hand is. Waarom jouw leven niet je datgene geeft wat je er van mag verwachten.

Het besef dat je te kort hebt gekregen in je jeugd is er nog niet. Het besef dat je nu zelf verantwoordelijk bent om van je eigen leven iets te maken is er nog niet. Je ziet het nog niet, je ziet strijd. Je boosheid wordt steeds groter en groter, je begint je af te zetten tegen alles. Dat er daardoor steeds meer mensen je de rug toe keren, zie je als, zie je wel, word weer bij het oude vuil gezet.

Je bewandelt het goddelijke plan naar eigenliefde. Al de tegenslag in je leven, is er om je wakker te schudden, je uit de slaap te halen. Om er achter te komen dat niets of niemand verantwoordelijk is voor jouw geluk. Je kunt je niet langer meer achter de fouten van een ander verschuilen.

Jij bent degene die nu de fout ingaat, omdat je je verantwoordelijkheid van jouw leven nog steeds in de handen neerlegt van anderen.

Klim er uit, met behulp van spirituele hulpverleners, die jou liefdevol zullen helpen naar het pad van eigenliefde. De mediums van Paragnost Eddie staan klaar je op te vangen, je mag ze als boksbal gebruiken, je mag ze iets verwijten, het deert ze niet, ze begrijpen waarom je het doet. Ze zien dat je de liefde in vol ornaat nog nooit hebt mogen aanschouwen. De aanpak van deze mediums is er op gericht jou de liefde voor jezelf te gaan laten zien.

Claire