Paragnost Eddie en Consulenten

Het stigma van een spirituele hulplijn

Het stigma van een spirituele hulplijnHet stigma van een spirituele hulplijn. Het imago van een spirituele hulplijn is nog steeds bij veel mensen, dat het geldklopperij is. Datgene wat die mediums en paragnosten voorspellen, zeggen en doen, het is zonde van het geld. Trap er niet in mensen, want je hebt er niets aan en je bent een stuk armer.

Het stigma van een spirituele hulplijn, het label dat door een groep personen ergens aan wordt gehangen. Deze tijden dat een spirituele hulplijn iets was wat vreemd was, zijn allang voorbij, althans voor de betere spirituele hulplijnen waar Paragnost Eddie er een van is.

Af en toe komt er weer een berichtje, hetzij via een email, Facebook, Twitter dat iemand vraagt, bestaat dit echt nog! Zijn jullie nog steeds die mensen onzin aan het verkopen? Deze persoon heeft nog nooit naar een consulent van Paragnost Eddie gebeld! Dan wist die beter.

Waarom zou je een keer een telefoontje moeten wagen met een consulent van een Paragnost Eddie? Daar is een heel duidelijk antwoord op. Je groeit er van als mens, zowel persoonlijk als emotioneel.

Diegenen die ergens een label aan hangen, die leven met beperkende overtuigingen. Die zien alleen maar wat ze willen zien en kijken niet verder. Die hebben zich er van overtuigd dat spiritualiteit iets schimmig is, waar je geen waar voor je geld krijgt.

Die tijd ligt al lang achter ons, spiritualiteit zit in de lift en ontstijgt zijn stigma. De mens heeft een houvast nodig, die vinden we in de spiritualiteit. Niets schimmig meer aan dus.

Diegenen die er eerst sceptisch tegenover stonden, velen zijn inmiddels overstag. Ze zien wat consulenten in hun mars hebben. Ze coachen mensen naar eigenliefde. Ze geven mensen inzichten mee om eindelijk uit hun ellende te kunnen stappen. Ze dienen voor de eenzamen onder ons als een luisterend oor. Ze zijn keigoed in coaching en counseling. Ze zorgen voor spirituele, persoonlijke en emotionele groei. Ze halen dagelijks veel mensen uit een diepe put, zodat ze het licht weer kunnen zien, hun angsten opzij durven te gaan zetten en het leven weer positief tegemoet durven treden.

En ja, dat allemaal onder de vlag van het spirituele. Het wordt tijd dat we het stigma afhalen van de spiritualiteit. Ze zijn er voor al die mensen in nood, die in acute nood verkeren, niet weten waar ze zo snel terecht kunnen. Wachten op een wachtlijst staan voor een behandeling, in de tussentijd aan hun lot overgelaten worden.

De consulenten van Paragnost Eddie doen zulk mooi werk, fungeren als een vangnet, dat positieve resultaten oplevert, elke dag weer. Diegenen die in hun kracht staan, die hebben het niet nodig, gelukkig maar.

Maar beeld je even in, dat nu op dit moment je relatie eindigt na 25 jaar, waar kun je terecht! Bij wie kun je nu te rade gaan? Bij een consulent van een spirituele hulplijn, en ja deze mensen willen eerst weten hoe hun toekomst er uit ziet, en dat kunnen de betere mediums zien, maar een consulent is bij machte, deze persoon in nood, ook een rustig hart te geven. Handvatten te bieden om zichzelf niet ten onder te laten gaan.

De gesprekken die een medium of paragnost voert zijn goud waard en het wordt tijd dat het stigma verdwijnt.

Medium Claire