Paragnost Eddie en Consulenten

Het hart houdt van iedereen

Het hart houdt van iedereen.Als we puur sec naar het hart kijken, wat alleen maar liefde is en kent, kunnen we maar één conclusie trekken. Het hart vindt iedereen leuk en houdt van iedereen. Als dit zo is, betekent dat in feite dat we met iedereen een relatie zouden kunnen hebben, want in een relatie speelt tenslotte de liefde de hoofdrol. En het hart houdt tenslotte van iedereen. Was het maar zo makkelijk. In de kern is het zo makkelijk, alleen als mens hebben we ons karakter en gedrag ook nog, naast ons hart dat voor iedereen klopt en dat alles bij elkaar, maakt dat niet elk individu zomaar bij een ander past.

Zoals wij het leren, alhoewel je je moet afvragen of het ons wel wordt geleerd, moet er met de ander een click zijn, moet de man zijn best doen de vrouw haar hart te veroveren, althans, in de tegenwoordige tijd willen we gelijkwaardig zijn en mag zowel de man als de vrouw veroveren en als we elkaar hebben veroverd, dan kloppen onze harten voor elkaar, wat wij vertalen in houden van en dan zijn we er. Zo kijken we er tegenaan. De vraag is, werkt dit zo?

Nee, het werkt niet en dat zien we terug in de schrikbarende cijfers van de verbroken relaties. Zo’n 60% van de relaties worden verbroken. Van de overige 40% zitten er relaties tussen die niets liever zouden willen, dan uit elkaar gaan, om de meest uiteenlopende redenen, maar doen het niet. En er is dus maar een heel kleine percentage van de relaties waarbij er echt sprake is van op de juiste manier in de relatie te zijn.

Waarom hebben wij de mens, het zo moeilijk om een relatie in stand te houden? Omdat we denken dat als ons hart voor iemand gaat kloppen, we voor de eeuwigheid bij elkaar blijven. We hebben er een idealistisch beeld van. We zijn niet realistisch bij het aangaan van een relatie. Want stel je even voor dat als jou was verteld dat je ook goed moet kijken, zodra je een potentiële partner ontmoet, dat er naast liefde je ook moet kijken naar de ander zijn gedrag en zijn karakter, dan had je wellicht nooit voor deze partner gevallen.

Want het hart houdt wel van iedereen, maar niet elk mens kan van iedereen houden. We kunnen houden van iemand die op vlakken als emotioneel, lichamelijk, seksueel en geestelijk op eenzelfde manier in het leven staat. We hebben dat nodig als mens. Dan heeft een relatie de meeste kans van slagen. Kan een relatie zonder raakvlakken ook werken? Jazeker, als je het principe begrijpt dat je de ander accepteert zoals die is, is het zeker mogelijk. Echter de mens heeft naast het hart, ook een ego. En als het ego meer de baas is dan het hart, dan zal het ego zich laten gelden als de ander te veel afwijkt van jouw principes en ontstaat er als vanzelf strijd en meningsverschillen met gevolg een breuk.

Zo zie je maar, een relatie is in de kern heel eenvoudig, als er liefde is, dan is het goed, echter de mens gooit zelf roet in het eten met al zijn wensen en verwachtingen. Ik kan mij voorstellen dat jij dolgraag een fijne relatie wilt hebben. Of op zoek bent naar die partner waarmee je het wel fijn kunt hebben. Heb je antwoorden nodig, inzichten in je liefdesleven? Wil je je relatie eens laten analyseren waar jullie samen staan en weten welke veranderingen je kunt aanbrengen om de relatie naar een hoger plan te tillen? Bel of chat dan eens met een medewerker. Hier vind je mediums dat staat voor, we bieden de klant iets extra’s. We bieden niet alleen antwoorden, maar we geven ook advies en tips op welk vlak dan ook.

Wij hebben ons gespecialiseerd. Zodanig dat we kennis van zaken hebben over datgene waar jij mee zit. Op het gebied van de liefde. Op het financieel vlak, op het gebied van relaties. Op het gebied van familieproblemen. Elke vraag kun je stellen aan onze topconsulenten.