Paragnost Eddie en Consulenten

Helderziende

HelderziendeWe weten ondertussen wat een paragnost en wat een medium is, maar toch nog even kort wat het allebei inhoud. Een medium is een persoon met een paranormale gave. Hij of zij kan uw toekomst voorspellen en u adviezen toe dienen.

Zo kunnen ze u een zo gehete foto reading geven. Daarin nemen ze een foto van u en op die manier krijgen ze informatie toegezonden van engelen, geesten, entiteiten exc.. ze nemen een stukje verleden en heden en kunnen met behulp van toegezonden informatie uw toekomst voorspellen.

Zo zijn er nog veel meer manieren om dat te doe. Wat mediums ook kunnen doen is contact leggen met overleden personen. Ze kunnen informatie van hun krijgen en mediums kunnen het ook geven. Een paragnost kan in principe hetzelfde.

Ze kunnen een foto reading geven, ze kunnen u de adviezen bieden en antwoorden op levensvragen. Ze kunnen u op weg helpen met tarot kaart leggingen. Het enige wat ze niet altijd of helemaal niet kunnen is contact leggen met overleden personen.

Meer over wat een helderziende kan doen
Helderzien is een manier waarop de paragnosten en mediums hun boodschappen (informatie) ontvangen. Helderzien is in ieder geval 1 van de manieren. Zo heb je ook helderhoren, het horen van geluiden die de wezens uit hogere werelden maken en daar de informatie uit halen. Helderruiken, een geur ruiken die de informatie duidelijk maakt.

Heldervoelen, hierbij kan je denken aan het voelen van emotie  en nog veel meer soorten manieren. Er kan worden gezegd dat iedere mediums en paragnost het op een eigen manier aan pakt.

Wat er precies gebeurd is dit: u heeft een vraag en gaat naar een paragnost. Die paragnost heeft nauw contact wezens van andere (hogere) werelden. Die paragnost ontvangt van die wezens informatie over u en de antwoorden op de vragen, en vaak ook de adviezen die worden gegeven.

Deze informatie word door de paragnost ontvangen in beelden. Dit kan worden gezien als dagdromen. U ziet waar u aan denkt in uw hoofd, maar u ziet ook dat u op de straat loopt of in een stoel zit. Helderzien is dus beelden van wezens uit hogere werelden ontvangen zonder zicht vermindering.

Kom in contact met een helderziende
Dus een paragnost en een medium kan uw toekomst voorspellen door helderziendheid.op deze manier kan een paragnost u helpen voorbereiden op bepaalde gebeurtenissen die staan te wachten. Ook kunnen sommige paragnosten in uw lichaam kijken en zien of er iets niet goed gaat en u dan dus adviseren een dokter te raadplegen.

Het zien van entiteiten. Dit geeft zich weer als lichtbolletjes, lichtflitsen en lijnen. Dit komt vaak voor in onze eigen realiteit. paragnosten kunnen ook uw gevoelens zien met behulp van uw gezicht expressie. Hier door kunnen de goede en slecht eigenschappen weer worden gegeven.

Dus wil je weten wat de toekomst u te bieden heeft, of bent u opzoek naar de antwoorden op vragen waar niemand u antwoord op kan geven? Neem dan contact op met een paragnost. En heeft u behoeft nog een laatste contact te leggen met een overleden dierbare? Neem dan contact op met een medium.