Paragnost Eddie en Consulenten

Heb je vragen over de liefde

vragen over de liefdeHeb je vragen over de liefde, praat erover met een medium of paragnost. Er is niets mooiers in een mensenleven dan de liefde en met name de liefde van een ander, die willen we maar al te graag. We richten ons op de liefde die we van een ander willen ontvangen. Maar soms zit het tegen in de liefde en hebben we iemand nodig, die ons kan vertellen hoe het gaat lopen, wat verstandig is om te doen. Die ons een luisterend oor biedt en ons van goede raad voorziet.

De beste aangewezen personen hiervoor zijn top mediums en top paragnosten van Paragnost Eddie, zij zijn allen topconsulenten en gescreend op hun gaven en specialiteiten. Een leven leiden waarin de liefde ontbreekt, geeft een leven met lijden. Ieder mens verdient liefde, jij ook en als het om wat voor reden dan ook in jouw leven niet wilt lukken, dan zijn mediums en paragnosten bij uitstek diegenen die jou kunnen helpen, de liefde in je leven te gaan krijgen.

De mens is verloren zonder liefde, en kan niet zonder. Als een baby wordt geboren kan die niet zonder liefdevolle aanraking, dan gebeurt er iets in het brein van de kleine en dat geldt ook voor volwassen mensen. Daarom wil de mens ook zo graag liefde.

Als liefde verschijnt, dan gebeurt er ook iets in ons brein, net of we vleugels krijgen, net of we gaan vliegen, net of de rest van het leven niet meer telt. En zo hoort het ook te zijn. De liefde is allesomvattend en zorgt er voor dat de mens zich gelukkig voelt.

De liefde kan ook pijn doen, kan ons breken, kan ons verscheuren, dat is de andere kant van de medaille. Op zulke momenten hebben we een ander nodig, die naar ons luistert, die ons begrijpt, waar we ons verhaal kunnen doen, telkens weer. Zodat we de gelegenheid krijgen ons te ontdoen van de pijnlijke emoties, maar ook weer kunnen groeien naar een balans met onszelf.

Hiervoor zijn online mediums en online paragnosten beschikbaar, die dag en nacht mensen opvangen die worstelen met de liefde, met relatieproblemen, met vragen over de toekomst, hoe het verder zal gaan, of de geliefde nog terug komt. Maar mediums en paragnosten kunnen veel meer dan alleen het bieden van een luisterend oor of een toekomstvoorspelling.

Ze kunnen je ook coachen naar eigenliefde. Ze kunnen je inzichten geven om liefdespijn nooit meer mee te hoeven gaan maken. Ze kunnen je leren een relatie gezond te houden en jezelf nooit meer kwijt te raken in de liefde.

Heb je vragen over de liefde, ook hoe je een leuke liefde zou kunnen krijgen, of hoe je een relatie op een juiste manier in stand kunt houden, of wil je je relatieproblemen bespreekbaar maken anoniem, met iemand die er verstand van heeft. De topconsulenten van Paragnost Eddie zijn hierin superieur.

Als de liefde je teleurstelt, als de liefde niet op de juiste manier verschijnt, als de liefde je wordt ontnomen en je begrijpt niet waarom, dan weet een medium jou het antwoord te geven. Ze bieden je een troostend en luisterend oor. Ze geven je wijze raad en advies. Ze weten als geen ander hoeveel pijn jij hebt, als je ze op zoekt.

Als iemand jou begrijpt als je liefde van je leven je heeft verlaten, is het wel een medium of paragnost. Ze zijn gewend om te gaan met liefdevragen. Ze hebben zich er in verdiept. Ze hebben zelf ook hele zware periodes in hun leven meegemaakt, waardoor ze zich uitstekend in jouw situatie kunnen inleven. Bel ze gerust!

Medium Claire