Paragnost Eddie en Consulenten

Gidsencontact

Gidsencontact, soms is dat werken …   imagesK78JQBRV

Naast dat men contact via een medium of paragnost met gidsen wil leggen, zijn er ook mensen die het graag zelf willen leren.

Het eerste is ‘daar moet je voor werken’, waarschijnlijk kan iedereen in mindere en meerdere mate contact leggen, met de eigen intuïtie.

De een makkelijker als de ander. De vraag is wel, of je dat wat bij deze zaken zoals het contact maken met de intuïtie, contact met de gidsen, en als het nog verder gaat overledenen, wat men daar voor over heeft.

Iedereen heeft op zijn eigen manier contact met de intuïtie, soms gewoon weten dat iemand belt, en daar gaat de telefoon of deurbel. Dat kent eigenlijk iedereen wel.

Vooral het luisteren naar de intuitie is vaak erg moeilijk. Beeld ik het me in, is het juist, zijn het mijn eigen waanideeën, is het angst?

Het vertrouwen op is lastig, toch hoe erg is het om er naar te luisteren, en er misschien achter te komen, dat het niet was wat je voelde?

Hoe erg is het als je niet luistert en dan uitkomt wat je voelde.

Luisteren naar seintjes, innerlijk weten …

Vaak speelt er mee, ik weet niet of ik het zelf ben dus twijfel. Doet het er eigenlijk toe? Luisteren naar je innerlijk weten of je gids, het draait vooral om het luisteren. Niet in het hoofd gaan zitten, daarna volgt namelijk dat men uren gaat malen in het hoofd. Het innerlijk weten of contact met de gids wordt weggeduwd want het hoofd heeft geleerd dat …

Luister eerst eens naar de eerste innerlijke weten zinnetje of dat zinnetje wat de gids heeft laten weten. Blijf dan bij dit zinnetje denk daar over na, zonder af te dwalen.

Met af dwalen wordt er bedoel maar ALS maar ALS!!

Indien naar het innerlijk weten of gids geluisterd is, is het weten, geen twijfel!

Dan is er ook nog dat ‘zogenaamde’ werken. Door meditatie komt er rust in de geest, al vraagt dat soms wat oefening, en vertrouwen. Tijdens de meditatie komen indien de meditatie zuiver is, ook zuivere ‘gedachten’ binnen. De vraag is echter wie neemt de tijd om te mediteren? Hoeveel tijd is genoeg? Dat is verschillende per persoon.

Ook hier geldt, is de persoon bereid te luisteren naar het weten?

Medium Esther box 49