Paragnost Eddie en Consulenten

Familiekarma?

Karma Afronding zware tijden Afronding zware tijden (familiekarma?)

Het is een negenjaar het jaar van afronding. De IJsmaan heeft ook het nodige bewerkstelligt. De intuïtie, het rechtvaardigheidsgevoel is goed in werk gezet bij velen.

Er zijn bijna vier maanden verstreken, april 2016 moet nog beginnen. Voelbaar is de wereldchaos ook wel de aardse chaos. Wat nog meer opvalt is de honger die sommigen hebben in energetische kennis. Boeken worden opgezocht, oude kennis wordt verspreid. Het nadeel van kennis is en zal altijd blijven kennis is macht. Het wordt steeds meer zichtbaar, en gedeeld op allerlei bronnen.

Zo zijn er allerlei voorheen geheime genootschappen die nu hun ‘geheimen’ openbaren. Wel moet het op jou pad komen, of mogelijk zal je er zelfs naar op zoek zijn. De bronnen zijn beschikbaar.

Velen beschuldigingen over en weer. Begin met de wereld verbeteren bij jezelf, de verantwoording te nemen voor je eigen daden. Door de chaos van beschuldigingen te kijken naar waar sta jezelf? Waar stonden je voorouders en waar staat je nageslacht? Wijzen of verantwoordelijkheid nemen? Verantwoordelijkheid dat mogelijk niet eens van jezelf is?

Door de aardse chaos wordt veel pijn van (voor)ouders bekeken. Zaken die in de doofpot verdwenen zijn. Ze komen daar waar je wilt kijken tevoorschijn. Weliswaar soms nog heel voorzichtig. Beschikbare informatie die lang verborgen is gehouden komt tevoorschijn.

Tegelijkertijd speelt het nodige in bijvoorbeeld familiekarma uit. Sommige families lijken elkaar op een bepaald niveau gevonden te hebben. Andere families breken het contact juist weer af.

Een stapje verder wat vooral in Oosterse families lijkt te gebeuren, is dat het karma van de voorouders uitgewerkt wordt in de huidige generatie. Het lijk wel of de kleinkinderen van de kleinkinderen (6e generatie) zich veel meer bewust is van hun geschiedenis. Logisch want er komt steeds meer informatie vrij.

Herdenkingen van de slavernij, de politionele acties, Japan en nog veel meer.

De ouders van de laatste generatie tasten vaak nog in het duister, vanwege het stilzwijgen of soms de slachtofferrol (terecht/onterecht) van hun ouders.

Familiekarma wat is het eigenlijk? Daar heb ik maar een weinig concrete antwoord op. Ergens in het verleden heeft oma, opa, vader, moeder kennelijk iets in het leven gedaan. Net als oorlog en dna lijkt het soms door gegenereerd.

Het jaar 2015 heeft in het teken gestaan van het zoveel mogelijk afronden van karmische banden. Juist nu in 2016 kan men dan geconfronteerd worden met de oude familie karma.

Soms heeft oud familie karma heel simpel met jaloezie te maken. Soms ligt het nog veel verder weg, of in vorige levens.

Het is een keuze of iemand dit wil afmaken. Dat kan zwaar en oneerlijk voelen. Het is immer niet het karma van degene zelf, of een vorig leven van degene zelf. Maar van een familielid.

Toch indien men de generatie erna dit niet wil laten doormaken, zal men hiervoor wel of niet kiezen.

Het doorbreken van patronen, leefregels, ziekten zelfs …

Heeft het eigenlijk wel alleen met familiekarma te maken? Zijn we immers niet een wereldbevolking. Kijkend naar de huidige wereldbevolking valt er veel karma uit te werken.