Paragnost Eddie en Consulenten

Hoe beheers je de chaos in je leven?

Hoe beheers je de chaos in je leven?Hoe beheers je de chaos in je leven? Weet je dat er eigenlijk geen chaos is in iemand zijn leven? Ja, er kan van alles mis gaan en zijn, het is aan jou hoe je er in staat en tegenaan kijkt. De een zal bij iets heel kleins al volledig in paniek zijn.

De ander zal zelfs bij grote drama’s de rust zelve zijn. Ieder mens reageert anders op elke situatie. Toch kun je allemaal op een gegeven moment met zoveel chaos in je leven rondlopen, dat je bij jezelf verzucht.

Hoe beheers ik de chaos in mijn leven? Eigenlijk heel simpel, zegt een spiritueel hulpverlener van Paragnost Eddie. Stel jezelf de vraag eens. Is er wel sprake van echte chaos in mijn leven, of is dat wat ik er in mijn hoofd van maak?

Vaak kom je er dan achter, dat het een chaos in je hoofd is geworden, een warboel. Van opgestapelde emoties, onrust, door twijfel, door piekeren, door angst. Door met jezelf in gesprek te gaan, kun je al een heel eind komen, om de chaos die je denkt dat die er is. Heel klein te maken.

In feite lost alles zich altijd op en diegenen die hier zo mee om kunnen gaan, zijn wat dit betreft gezegend. Die zien het gebeuren, en zijn dan zo nog steeds met zichzelf in balans. Daar kun je wel eens jaloers op worden.

Chaos in je leven zit dus voornamelijk in je hoofd. Je geeft datgene wat er is een stempel, het is chaos. Zodra je die stempel geeft, gaan er in je processen aan de slag, waardoor je het gaat geloven. Waardoor je ook leeg gaat lopen.

Dat leeglopen zorgt er voor dat je energie als een razende uit je lijf vertrekt. Je soupeert het volledig op. Je voelt dat in je hoofd, je armen, je benen. Je sleept je voort. Ik ben zo moe, ik kan niet meer. Zo wordt datgene wat je in je hoofd hebt, uiteraard alleen maar groter.

Je verliest de grip. Waarop? Op jezelf en daarom is er chaos. Hoe beheers je de chaos in je leven? Door de grip op jezelf te houden, ongeacht wat er gebeurt. Als je dat kunt, is er geen chaos meer. Ook niet in je hoofd.

Hoe fijn zou dat zijn, als je dat kunt leren? Wel, dat kan door een paar goede gesprekken met een medium of paragnost van Paragnost Eddie. De spiritueel consulenten zijn niet alleen goed als medium, voorspeller of paragnost. Ze zijn ook vaak gespecialiseerd als coach, therapeut, healer.

Zo sla je 2 vliegen in één klap. Je weet waar je aan toe bent, toekomstgericht, je krijgt inzichten mee hoe je voortaan chaos buiten de deur kunt houden. Hoe jij, als rots in de branding elke omstandigheid beheerst.

Daar gaat het namelijk om. We zullen ons leven geconfronteerd worden met omstandigheden. Die hebben we niet altijd zelf in de hand. Althans als je zelf met gezond verstand leeft, kun je chaos al voor een heel groot gedeelte voorkomen.

Dat is de eerste stap van de inzichten. De andere stap is, realiseren en bewust van zijn dat wat er ook in je leven gebeurt. Zolang jij er nog staat, wat het allerbelangrijkste is, is er niets aan de hand. We noemen namelijk iets chaos, waardoor we onszelf te kort gaan doen.

We schieten in de angst. Juist die angst zien als dat die de oplossing niet is, zul je zien, jij beheerst de chaos in je leven.