Paragnost Eddie en Consulenten

Falling in love

Falling in love. In het Nederlands vertaalt betekent Falling in love, ‘Verliefd worden.’ Als we pur sec kijken naar het woord ‘Falling’, betekent dit in het Nederlands ‘Vallen.’ Een vreemde woordspeling als je er goed over nadenkt. Want verliefd worden, is juist toch niet vallen, maar opstaan, leven, genieten, fladderen.

Het woord falling is niet voor niets gekozen. Als je verliefd wordt, dan val je voor iemand en lever je een stukje van jezelf in. Je valt als het ware iets naar beneden. Dat iets wat je van jezelf inlevert, dat doe je omdat je de ander dolgraag in je leven wilt hebben. Het is de kunst niet te ver te vallen als je verliefd wordt, want dan raak je jezelf kwijt. Dan geef je te veel van jezelf weg aan die ander en dan zul je geheid vallen.

Verliefd worden en vallen, het klinkt tegenstrijdig en dat is het eigenlijk ook. Jouw leven moet volledig aan jou een vervulling geven. Op het moment dat je je verbindt met een ander, laat je een klein stukje van jezelf los. Je hart verbindt zich met de ander. Hoe jijzelf voor het verliefd worden in het leven stond, bepaalt hoeveel jij gaat vallen voor de ander ja of nee.

Je valt namelijk als een blok voor die ander, alleen val niet. Val niet in de zin van, dat je je hele ziel en zaligheid opzij zet voor die ander. Het is namelijk niet de bedoeling dat we dat doen. Het is de bedoeling dat je jezelf een leven blijft geven, wat goed is voor jezelf. Dat de ander dat ook doet en zo samen voor elkaar vallen en dat vallen ziet, als een positieve betekenis. Dan bouw je samen aan iets moois, dan is er een streven die beiden willen en durven aangaan, vanuit vertrouwen, oprechtheid en eerlijkheid.

Alleen vallen voor een ander, dat zie je nu in, is onvoldoende. Dan heb je geen idee waarvoor je valt, waarom je valt. En dat zijn cruciale vragen waar je eerst de antwoorden op moet hebben, voordat je voor iemand valt. Zie je dat zomaar blindelings vallen voor de eerste de beste, je wel eens in een grote valkuil kan vallen. Omdat je van te voren niet stil hebt gestaan waarom je voor die ander valt.

Voordat je voor een ander valt, is het goed voor jezelf daar een heel helder en duidelijk beeld bij te hebben gevormd, dat realistisch is. Niet dat romantische plaatje, het sprookje, de fairy taile, wat je door de buitenwereld aangereikt krijgt. En vind je het lastig om voor jezelf te voelen, te verwoorden waarom je voor iemand zou vallen, weet dan dat je altijd mediums 2.0 tot je beschikking hebt, die je kunt vinden op www.mediums20.nl. Die jou graag helpen en ondersteunen voor jou kristalhelder te krijgen wat voor jou vallen voor een ander inhoudt.

Het is tenslotte niet een broodje bij de bakker, falling in love. Een broodje dat niet smaakt, voelt even zuur aan als je het dumpt, een partner die je tegenkomt, daarmee heb je tenslotte niet de intentie deze te zijner tijd te willen dumpen. Daar wil je oud mee worden, kinderen mee krijgen, een leven mee leiden waarin vreugde, harmonie de boventoon voert.

Zie je dat het goed is van te voren te weten waarvoor je gaat vallen? Dat Wicca’s je daar in bij kunnen staan met raad en daad en dat een keer bellen of chatten met een Wicca helemaal niet zo’n slecht idee is. Dan van te voren donders goed weten wat jij wilt, wat jij nodig hebt, wat bij jou hoort en past er voor gaat zorgen dat Falling in love het mooiste kan zijn wat je wenst, maar alleen door er eerst bij stil te staan.

Wees pas bereid te vallen voor een ander, als je voor jezelf weet waarvoor je wilt vallen. Pas dan kan het vallen omgezet worden in samen leven zoals jij het graag wilt.