Paragnost Eddie en Consulenten

Eigenliefde inleveren als je besluit te wachten

Eigenliefde inleverenEigenliefde inleveren als je besluit te wachten op een verloren partner. De relatie is over, al was die pril, al was je al jaren bij elkaar, het doet iets met je. Zelfs als je er zelf een punt achter zet. Sterker nog, het kan dan zomaar zijn, dat er nog een extra gevoel bijkomt, spijt van de keuze.

Dat het ons diep raakt, kunnen we niet omheen. We raken liefde kwijt en ons hart zal dat niet zomaar kunnen accepteren en loslaten. Dat heeft tijd nodig. Onze eerste reactie is er ook vaak een van, komt het weer goed. Komen we weer bij elkaar. En we gaan dan op zoek naar een bevestiging en bellen of chatten om die reden met mediums en paragnosten.

Bij een verbroken relatie, komen heel veel emoties de hoek om kijken. Deze moeten we verwerken en loslaten. Om weer vrede in onszelf te vinden op een gegeven ogenblik. Dat betekent dat je een tijd lang je verloren voelt. De verbinding met jezelf verdwijnt namelijk ook. Er is in jezelf een disbalans, hoofd, hart en buikgevoel is compleet van slag. Het heeft hersteltijd nodig en tijdens die hersteltijd leveren we eigenliefde in.

Hoe moet je dat zien? We hebben als taak onszelf te beschermen tegen pijn en verdriet, maar ook boosheid en teleurstellingen. Als we er niet voor waken om dit buiten de deur te houden, gaan we eigenliefde inleveren.

Dat merk je direct, je bent afwezig, je leven draait wel, maar jij doet niet mee. Je hoofd is bezig met allerlei vragen, het maakt je vermoeid die constante gedachtestroom. Je levert op deze manier eigenliefde in. Voor even is dat niet erg, hoort bij het leven.

Het wordt wel erg, naarmate de tijd vordert en jij het niet los kan laten. Dan ga je naar de ondergrens van je eigen kunnen en ben je de liefde voor jezelf helemaal kwijt. Je wilt maar een ding, de ander terug, koste wat kost en zo ver kan een mens gaan. Zichzelf inleveren voor het leven van een ander.

Er is dan zoveel gemis, zoveel pijn dat eigenliefde niet meer telt. Je laat jezelf in de steek en er komt een moment dat je lijf jou in de steek gaat laten. Dan zul je wel moeten veranderen. Waarom de mens eigenliefde inlevert voor een ander, en aan de andere kant kan vechten als een leeuw voor zijn leven, is een heel bijzonder fenomeen.

Er is liefde in het spel. Liefde is alles doordringend, niet te doorgronden, of toch wel! Ja, zodra je het principe van eigenliefde beseft. Zodra dat besef er is en je begrijpt wat er mee wordt bedoeld, verdwijnt de pijn.

De verbinding met jezelf wordt dan hersteld. Je begint in te zien dat wachten op een ander, ten koste gaat van jezelf. Je ziet in dat wachten überhaupt op iets in je leven, heel nutteloos is. Jezelf kwijtraken was nodig om tot deze ontdekking te komen.

Je hebt veel gehad aan een van de mediums van Paragnost Eddie, je kan de consulent de hemel in prijzen. Hoe vaak je haar ook opzocht, ze bleef er in geloven, in jullie samen en in jou. Ze bleef je inzichten meegeven om jezelf staande te houden, maar ook hoe je kon groeien en kon leren beseffen wat eigenliefde nou echt betekent.

Het diepe dal was er niet voor niets. Nooit zal je je tijd besteden aan wachten op een ander, nu je weet dat je jezelf alleen maar inlevert en ziek maakt.

De liefde voor jezelf is velen malen belangrijker en ja, hij kwam terug, maar was niet mee gegroeid en je hebt afscheid van hem genomen. Omdat je nu ook inzag dat hij je niet kon geven wat jij nodig hebt. Jij koos er zelf voor, wat een kracht!

Medium Claire
Paragnost Eddie