Paragnost Eddie en Consulenten

Een relatie is bouwen, niet afbreken

Een relatie is bouwenEen relatie is bouwen, niet afbreken. Twee mensen die liefde voor elkaar voelen, zoveel liefde dat ze besluiten samen hun leven te willen delen met elkaar. Het lijkt wel een sprookje die vorm krijgt op de trouwdag. Daar worden kosten nog moeite voor bespaard om er een denderend succes van te maken.

Dan, de volgende dag, begint het echte leven. Begint het allemaal. Samen bouwen, samen elkaar naar een grotere hoogte brengen. Dit doe je niet voor de ander, dit doe je voor jezelf. Geen enkel mens is klaar in zijn leven. Elke dag zijn we bezig, onbewust met onszelf een stapje hoger te brengen op onze eigen ladder naar eigenliefde.

Wat mooi dat we dat samen gaan doen! Want dat is de bedoeling van een relatie. Geen hond die het weet dat dit de bedoeling is. En zo gaan veel relaties ten onder, omdat we voorbij gaan aan datgene wat de bedoeling is van samen in het leven staan.

Je kiest die ander niet voor niets. Je kiest die ander omdat je in die ander iets ziet, wat je bij een ander niet ziet en voelt. Die ander is voor jou een hele grote spiegel. Die spiegel die je wordt voorgehouden, die kun je zien als een ongelooflijk mooi leerproces, of je ziet de spiegel als een kwaal.

Als je niet begrijpt dat de ander voor jou je spiegel is, wil je de ander gaan vormen naar jou maatstaven. Dan verwacht je van die ander dat die jou begrijpt, dat die jouw behoeftes kent, dat die een kopie wordt van jouzelf. Jij staat stil, je leven is gevormd, het plaatjes is compleet, we hoeven nu alleen nog maar elkaar leuk te blijven vinden. En voor jou werkt dat als volgt.

Begrijp me, zie wat ik nodig heb en als je dat niet ziet, dan wijs ik je af. Het is precies het tegenovergestelde. Wat fijn dat wij samen gaan bouwen, wat een avontuur. Ik realiseer mij heel goed dat wij elkaar niet voor niets zijn tegen gekomen. Jij hebt mij iets te brengen en ik jou. Laten we samen op ontdekking gaan. En alles wat jij doet, wat mij raakt, hetzij positief of negatief, moet voor mij een bel gaan rinkelen.

Als we die bellen die we horen, naar elkaar uitspreken, dan weten we waar we staan met zijn tweeën. Dan kan ik jou vertellen waarmee ik heel blij ben. Dan weet ik ook waar ik nog aan moet werken zelf, omdat jij mij liet zien waar ik niet bij mee ben.

Zo bouw je samen aan een relatie en breek je hem niet af. Verwachten van de ander dat die is zoals jij wilt, stop je niet alleen je eigen innerlijke groei, je stopt ook het samenzijn. Telkens als je van de ander iets verlangt, of afwijst, geeft dit een minuscuul scheurtje in het fundament van de relatie.

Hoe krampachtig je je wilt vastklampen aan de ander, je veroorzaakt een breuk. Want al die kleine minuscule scheurtjes, worden een grote en dan houdt het fundament het niet meer. Een relatie is samen bouwen en niet aan de liefde voor elkaar, die komt er vanzelf. Een relatie samen met een ander, is bouwen aan eigenliefde. Die bij elkaar stimuleren en motiveren. Dan ontstaan er geen scheurtjes, dan wordt het fundament solide.

Mediums en Paragnosten van Paragnost Eddie zijn de tijd ver vooruit, die hebben zichzelf in de spiegel zien staan en begrepen dat het leven kiezen voor eigenliefde betekent. Ze kunnen jou dus ook heel goed bijstaan, bij al je relatieproblemen die je in je leven tegenkomt. Bel ze, ze zijn er dag en nacht voor jou, omdat ze weten hoeveel pijn een verloren liefde kan geven. En leer van de mediums en paragnosten hoe je je pad kunt bewandelen naar eigenliefde om de liefde van je dromen tegen te komen en samen oud te worden.

Medium Claire