Paragnost Eddie en Consulenten

Een relatie anno nu

Een relatie anno nuEen relatie anno nu is niet meer te vergelijken met een relatie van pakweg 2 generaties geleden. Een relatie anno nu, of het nu een liefdesrelatie is een vriend- of vriendinnen relatie, het vraagt om iets anders en aan de andere kant ook helemaal niet. Dat maakt het juist allemaal zo ingewikkeld.

In feite vroeg een relatie 2 generaties geleden om exact hetzelfde, namelijk liefde en dat is heden ten dage nog steeds zo. Het is de mens zelf die verandert en er op een andere manier in staat en op een andere manier naar kijkt en mee omgaat.

Een relatie anno nu vraagt iets van onszelf. Waar vroeger eigenliefde meer op de achtergrond was, zullen we in de tegenwoordige tijd eigenliefde meer moeten willen zien, voelen en ervaren, willen we een relatie op een fijne en goede manier invulling kunnen geven.

Waar de mens vroeger een stuk bescheidener was, de rolverdeling duidelijker, mag de mens nu minder bescheiden zijn en zijn de rollen binnen een relatie minder strikt. Wel is het zo dat we een rol hebben binnen een relatie. We hebben nu de rol van gelijkwaardige partner, vroeger was dit meer moeder en vader.

Die eigenliefde is best wel lastig nog voor velen, onze opvoeding is door een vorige generatie aan ons meegegeven, die staan nog vaak aan de andere kant, met het ene been in het oude, met het andere been in het nieuwe. Dat maakt het soms best lastig om de juiste rol is een relatie anno nu op de juiste manier in te nemen. We hebben de juiste rol immers niet als voorbeeld meegekregen.

Eigenliefde eerst, dan ben je relatieproof anno nu. Zo zou je kunnen denken, moet je ook een ander treffen die inmiddels anno nu relatieproof is. Dat is best lastig, gezien we uit een tijd komen waarin de nieuwe rolverdeling nog niet goed was doorgedrongen. Dan kunnen we ook nog doorschieten in eigenliefde, dan staat ons ego aan het stuur. Allemaal zaken die een relatie anno nu in de weg staan.

Het is dus niet zo simpel een relatie in de tegenwoordige tijd op de juiste manier in te vullen. Eerst zul je jezelf lief moeten hebben op de juiste manier, balans moet er zijn, dan een partner treffen die ook volgens dit principe leeft. We ontkomen niet aan een paar fikse teleurstellingen. Waardoor we ons misschien wel nooit meer in een relatie willen storten. En toch, die teleurstellingen zetten aan tot persoonlijke groei. En dat kun je het beste doen met een medium of paragnost van Paragnost Eddie.

De rolverdeling is voor beiden in de relatie anno nu gelijk. Altans voor elkaar, gelijkwaardig, volwassen en dat is voor sommigen een hele dobber. Voor de kinderen ben je of vader of moeder. De partner anno nu wil geen moeder meer en wil ook geen vader, die wil een maatje, een gelijkwaardige.

Zo zie je dat een relatie anno nu om iets anders vraagt, dan vroeger. Dat we daar een paar generaties voor nodig hebben om naar toe te groeien, is logisch. We zitten in een tijd waarin alles nog door elkaar loopt. Vrouwen die lief, leuk, aardig en verzorgend zijn en denken dat ze dat nodig hebben een relatie in stand te houden. Je hebt het zeker nodig, maar je hebt ook eigenwaarde en zelfrespect nodig, anders stel je je niet gelijkwaardig op.

Voor mannen geldt hetzelfde, je bent niet meer alleen de geldverdiener en de man die het vlees op zondag snijdt. Je stoerder voordoen dan je bent, werkt ook niet meer. Laat het ego en macho gebeuren maar achterwege. Je hebt een rol te vervullen, dat je je partner laat zien dat je bereid bent tijd, energie en moeite te willen stoppen in de relatie.

We zijn er nog niet, we komen er wel. We hebben vrijheid nu, die we vroeger niet hadden. We hebben de ruimte gekregen te mogen kiezen. Dat kiezen heb je bepaalde capaciteiten voor nodig en bezit je die niet, dan worden relaties anno nu pittig en zwaar. Dan kun je je het beste wenden tot een specialist op gebied van de liefde en dat zijn de betere mediums en de betere paragnosten en die vind je op Paragnost Eddie.

Claire