Paragnost Eddie en Consulenten

Een mediumschap cursus

mediumchap cursusEen mediumschap cursus en dan ben je een medium? Een poos terug werd ik aangesproken door een dame. De dame had een mediumschap cursus gevolgd en was een beetje ongerust over de manier waarop de docent de cursisten begeleidt.
Bij de docent kan iedereen zich opgeven voor een cursus mediumschap en als men de docent mag geloven ben je na een cursus mediumschap een echt medium. De dame die een cursus mediumschap had gevolgd, vertelde dat sommige cursisten gezakt waren en de cursus over moesten doen. Kassa dus. Lieve mensen, pas op voor dit soort oplichters. Je bent een medium of geen medium. Iedereen heeft het paranormale in zich, maar dan is het niet gezegd dat je een medium bent!

De brutaliteit dat een docent durft te zeggen dat je gezakt bent en opnieuw de cursus moet volgen, heeft echt te maken met oplichting. Je kunt mediumschap niet vergelijken met een rijles. Je bent een medium of je bent geen medium.
De dame, die wel geslaagd was mocht de docent niet assisteren tijdens de mediumschap cursus. Zij moest op zijn minst 10 jaar ervaring hebben in het mediumschap????

De dame vertelde dat zij vaak stemmen hoorde en zo ook inzichten kan geven. De docent vertelde dat stemmen horen onmogelijk was.
Echte mediums weten dat geen medium of paragnost gelijk is. De ene krijgt door voelen informatie door, de ander door horen, flitsen etc etc. Een echt medium werkt op zijn eigen manier en krijgt de informatie door zoals het voor deze bedoeld is. Dit kan een ander niet voor het medium regelen en zal het medium ook niet laten forceren.

Als men naar een mediumschap cursus gaat, is men zich al bewust dat men wat heeft met het paranormale. Het paranormale kun je op een mooie manier verder ontwikkelen door een cursus. Het volgen van een cursus is geen garantie dat je een medium wordt. Want een medium wordt je niet, dat ben je al als je naar een mediumschap cursus getrokken wordt.
Dit soort docenten zijn een schande voor de paranormale wereld. Blijf a.u.b. bij dit soort boeven uit de buurt!!

Wij krijgen elke dag aanmeldingen van mediums die graag een box willen huren op onze websites. Zo raakte ik aan de praat met een dame die graag meer informatie wilde hebben over hoe wij te werk gaan met het sturen van de medewerkers.
De dame had op een mediumchat gewerkt en was toch uiteindelijk maar gestopt bij de mediumchat. Het schijnt dat er mediumchats zijn waar de medewerkers elkaars consulten kunnen lezen in het systeem zodat het medium precies weet wat er speelt als er een klant zich aanmeldt. Zoals ik hieruit kan begrijpen hoef je op zo’n website geen medium te zijn. Je leest de tekst van het andere medium en kan zo een consult geven. De klant zal op een gegeven moment denken dat iedereen op dezelfde golflengte zit, maar de tijd zal het leren en de klant betaald voor veel lucht.

De medewerkers schijnen ook getraind te worden om de klant zo lang mogelijk aan de lijn te houden.
Wat ik mij af vraag is: Hoe kun je nu als medium een consult geven als je op commando mensen aan de lijn moet houden. Als ik een consult geef dan denk ik niet na, dan krijg ik informatie door zoals een medium dat door hoort te krijgen. Dat gaat vanzelf.
Het moet toch niet gekker worden dat een lijneigenaar je gaat trainen om mensen zo lang mogelijk aan de lijn te houden. En dan de teksten, die af te lezen zijn zodat ieder medium weet wie wat geschreven heeft over de klant. Het is een schande en heeft niets met het paranormale te maken.

Ik heb met verwondering naar de dame geluisterd en haar laten screenen, Helaas kwam de dame de screening niet door en heb haar alle goeds gewenst.

Lieve mensen, pas op voor dit soort nepconsulten. Als consulten van verschillende mediums teveel op elkaar lijken, vraag jezelf dan af of het allemaal wel echt is. Want geen medium is hetzelfde.

Lieve groeten.