Paragnost Eddie en Consulenten

De verdeeldheid onder mensen wordt groter en groter

verdeeldheidDe verdeeldheid onder mensen wordt groter en groter. Het lijkt wel of de mens steeds minder begrip krijgt. Dat de mens egoïstischer aan het worden is en alleen gaat voor zichzelf. Geen oog meer heeft op een goede manier voor zijn medemens. Dat respect hebben voor elkaar steeds verder weg is.

Is er wellicht iets aan de hand momenteel waardoor we als mens steeds meer lijnrecht tegenover elkaar komen te staan? Kunnen we nog wel vreedzaam samenleven, waarbij we elkaar iets gunnen? Het lijkt wel, sinds de komst van social media.

Waar we lekker achter een schermpje zitten en alles kunnen neerschrijven wat we willen. Ongezouten kritiek, bakken bagger uitstrooien over anderen, want zo denk ik en ben ik nu eenmaal. Ja, er is iets aan de hand, alleen hebben de meesten dit nog echt niet door.

Mediums en paragnosten van Paragnost Eddie hebben dit wel door. We zijn zo geworden, omdat we heel angstig geworden, oftewel gemaakt zijn. Als kind kom je vol met liefde in je op de aarde. Daar zit zelfvertrouwen in, zelfrespect, zelfbewustheid.

Maar dan gebeurt het, geeft medium Kaatje, spiritueel consulente bij Paragnost Eddie aan. Ons hart wordt gebroken, waardoor we eerst moeten gaan helen in het aardse leven. En als je rondloopt met een gebroken hart, is er een intens verlangen naar liefde en anderzijds een angst die je drijft.

Daar staan wij momenteel en steeds meer mensen kunnen de liefde niet vinden. We hebben een wereld gecreëerd, dat de mens, zonder het te weten, vanuit de angst leeft. Keurig netjes als kind in de pas, naarmate we ouder worden uit zich dit in gemeen, hatelijk, crimineel gedrag.

We voelen ons gebroken, zonder het te weten. Dat gevoel van gebroken zijn, vullen we in als. Tel niet mee, ben niet belangrijk, niemand ziet mij, een totaal gevoel van machteloosheid. Opkijken tegen anderen die wel zichzelf neer durven zetten en waarom ik niet!

Ik verdien het toch ook, en het komt maar niet. Zelfs liefde komt niet, zoals het hoort bij mij. We gaan dan gedrag laten zien van hatelijke berichten, een ander onderuit willen schoffelen en zo wordt de verdeeldheid onder de mens groter en groter.

Dit alles, zegt medium Kaatje van Paragnost Eddie dient wel een hoger plan. De mens zal uit die angst moeten gaan komen, uit die machteloosheid. Dat kan alleen als die mij, de liefde gaat toelaten, waardoor die weer heel wordt.

Zover zijn we nog niet. We hebben de bodem van de verschrikkingen die nodig zijn, zodat de mensheid wakker wordt, nog niet bereikt. Maar je ziet wel steeds meer mensen die zich dingen beginnen af te vragen.

Wij merken dat ook, als mediums en paragnosten van Paragnost Eddie. De vragen die cliënten stellen veranderen. In plaats van gericht te zijn op anderen, geld, werk, zijn ze nu meer gericht op zichzelf.

Dat is een goed teken, ze weten zelf niet waardoor ze zijn vastgelopen. Als wij dat aangeven, begrijpen ze ineens heel veel. Ze snappen nu ook waarom er zo’n enorme verdeeldheid is en haat jegens elkaar.

Ze voelen zich er niet thuis bij, willen zich er van distantiëren en het lijkt bijna onmogelijk. Waar je gaat of staat tegenwoordig kun je ‘aangevallen’ worden met worden die je ziel raken. Leer te opereren vanuit de liefde voor jezelf is de boodschap, je zult zien dat mensen jouw energie oppikken en niet meer zo gemeen zullen gaan doen. Je zult merken dat ze meer respect voor je gaan krijgen. Jij hebt de liefde toegelaten, de angst opzij gezet. Zo gaan we er samen voor zorgen de verdeeldheid de wereld uit te helpen.