Paragnost Eddie en Consulenten

De mens kan niet liefhebben

De mens kan niet liefhebbenDe mens kan niet liefhebben. Een nogal harde uitspraak en ik zal hem toelichten. De mens moest zo nodig sterker zijn dan al de andere levende wezens die op aarde rondlopen. Ze ontwikkelden een extra brein, dat brein hebben we heden ten dage super belangrijk gemaakt en geven we in onze eerste jaren van ons leven veel te veel aandacht. En we zien de gevolgen hiervan rondlopen. Jij, ik, allemaal komen we er achter op een gegeven moment dat ons brein ons leven verpest. We piekeren wat af, we denken over alles na, waardoor we last hebben van veel getwijfel. En ons leven sukkelt voort. Ons liefdesleven is een puinhoop, partners komen en gaan, ons vertrouwen loopt een deuk op. We verpesten zo kostbare jaren. Is dat echt zo!

Niet echt, dat mensenbrein is een prachtig iets, we hebben het toch maar mooi veroverd, maar gebruiken we het op de juiste manier? Of geven we er veel te veel aandacht aan, waardoor we niet meer goed weten wat liefhebben is, raken we te veel bij onze natuurlijke habitat, het voelen vandaan.

Het brein van de mens met al zijn pracht en praal en kennis, maar ook zijn onhebbelijkheden en het ego, heeft er voor gezorgd dat we steeds meer en meer verwijderd raken van de essentie. De essentie van het leven is liefde.

Helaas wordt de liefde steeds meer en meer overstemd door alles wat belangrijker wordt geacht, als status, macht, geld, gezien willen worden. Ieder wezen wordt in wezen als het mooiste mens die er is, geboren. Niets aan veranderen, juist niet, dan word het onecht, maar gat maar eens hardop zeggen.

Met geen enkel mens is er iets mis, het is de mens zelf die vindt dat er iets mis is en kan zichzelf verafschuwen. Zichzelf willen verbouwen en mooier willen maken. Is het nastreven van succes je hele leven, de juiste weg? Is dit de bedoeling? Bereiken we hiermee het ultieme geluk, waar het uiteindelijk om draait.

Volgens mediums en paragnosten niet, die hameren altijd op gelukkig zijn, jezelf liefhebben, jezelf zijn zoals je bent. Dan volgt succes vanzelf. Zijn mediums en paragnosten dan de roependen in de woestijn, of weten die echt wat de waarde van het leven is.

De mens kan niet liefhebben, ze gebruiken hun gaven niet op de juiste manier. Vergroten gaven uit waar ze later spijt van krijgen. Ze komen er achter als ze ongeveer de helft van hun leven er op zit en met zichzelf in een grote strijd verwikkeld raken. Dan zoeken ze hulp bij spirituele hulpverleners, en hebben ze nog geen idee hoe ze zichzelf op een juiste manier staande moeten houden.

Ze hebben dan al wel heel veel geleerd, zijn succesvol, hebben een baan, verdienen geld. Niet iedereen, er zijn er ook waarbij alles tegenzit in het leven. Hoe je er ook voorstaat, wat je ook hebt bereikt, er ontbreekt iets.

Er start een innerlijk conflict, waar je eerst zelf helemaal geen weet van hebt. Dingen beginnen je tegen te staan, je wordt wars van alles wat moet. Je wilt eindelijk wel eens rust ervaren en een relatie met een partner die het leven ook serieus neemt. Is dat nu echt allemaal zo moeilijk?

Nee hoor, maar de mens kan niet liefhebben, die heeft zichzelf niet lief. Zolang we niet aan de slag gaan met onszelf lief te hebben direct vanaf geboorte, en we de nadruk leggen op ons mensenbrein, kan de mens niet liefhebben.

Tijd voor verandering en die kondigt zich al aan. Tijd om je te wenden tot een medium of paragnost die wel al geleerd heeft lief te hebben en ze jou dolgraag daar de geheimen over delen.

Medium Claire
Paragnost Eddie