Paragnost Eddie en Consulenten

De helpende hand

De helpende hand.Het leven kent een onzichtbare helpende hand, een soort van rechter, een soort van regisseur, je kunt het ook liefde noemen, die ingrijpt, als die ziet dat we zelf ergens aan onderdoor gaan en niet bij machte zijn, zelf de keuze te maken die goed is voor onszelf. Vaak gaat daar dan al een lange periode van lijden aan vooraf, waarin we onszelf compleet aan het kwijtraken zijn, maar de stap niet durven te nemen of te zetten, om datgene wat ons pijn doet in ons hart, los te laten. Of vaarwel te zeggen. Dan grijpt de onzichtbare helpende hand in. Daar zijn we eerst helemaal niet blij mee. Het doet zoveel pijn dat ons iets wordt ontnomen waar aan we ons hart hebben gegeven en nu weg is.

Die helpende hand is liefde, die weet precies wat liefde is en zal geen enkel mens kwaad doen. Nooit, het zal je alleen maar liefde geven. Alleen de mens die snapt het niet, die ervaart op aards niveau pijn. Soms dwingt de helpende hand ons zelf tot die keuze, een keuze waar we helemaal niet achter staan. Dan zijn er naast die rauwe pijn ook nog een ander gevoelens. Een gevoel van schaamte, dat het niet is gelukt. Een gevoel van schuld, ik heb het niet kunnen volbrengen en maken onszelf daardoor nog veel kleiner. Ik zeg dan altijd, had je die keuze beter niet kunnen maken, want je staat zelf helemaal niet achter deze keuze.

De helpende hand is er voor iedereen, ongeacht ras, geloof, man, vrouw, kind en het enige wat de helpende hand doet, is zorgen dat jij jezelf liefde geeft. En zodra de helpende hand ziet dat jij jezelf aan het verwijderen bent van eigenliefde, gaat het jou helpen. Eerst door tegen te werken, je signalen te geven. Negeer je deze signalen, wordt de tegenwerking een tandje hoger opgeschroefd. Heb je het dan nog steeds niet in de gaten, grijpt de helpende hand in. Vaak laat de helpende hand jouzelf de keuze dan maken. Dat doet de helpende hand met een reden.

Die reden begrijpen, gaat vaak jaren overheen. Dan start jouw transformatieproces en is de helpende hand op de achtergrond jouw regisseur. Die zorgt er voor dat alles wat op je pad komt, er niet voor niets is. Dat het allemaal een reden heeft. De reden jou in te laten zien dat je eerst goed voor jezelf moet zorgen en dan pas goed voor een ander kunt zorgen, dan pas in staat bent liefde te geven en te ontvangen.

Dus al die partners die jij vaarwel hebt gezegd en ziet als verkeerde mannen, hadden een reden. Al die lastige collega’s die jou het leven zuur maken, hebben een reden. Wil jij weten welke reden, wil jij het principe van de helpende hand begrijpen? Bel of chat dan eens met één van onze mediums . Zij kunnen jou haarfijn het principe uitleggen van de helpende hand. Ze kunnen jou helpen bij jouw transformatieproces. Mediums werken niet bij toeval op deze internationale spirituele hulplijn. Het zijn top Mediums, ze hebben meer gaven tot hun beschikking dan andere mediums. Ze hebben het principe van de helpende hand begrepen. En staan voor jou klaar, om net zoals zij, dit principe met je te delen.