Paragnost Eddie & Consulenten

De cirkel doorbreken

De cirkel doorbrekenDe cirkel doorbreken. Voor jezelf kiezen.

Soms zie je een poos geen verandering en lijkt een situatie zich te herhalen die steeds verdriet met zich meebrengt. Niet een kwestie van schuld maar van anders beleven en ander gedrag waarmee je te maken krijgt. Als iemand die heel dichtbij je staat zo in zijn eigen proces zit verweven dat er geen ruimte, begrip en wederzijdse uitwisseling of liefde is dan zit er niks anders op dan zelf te veranderen en afstand te nemen. Beter gezegd als je hart teveel tekort komt of pijn doet, je ziel verdriet lijdt onder de het gedrag met welke reden dan ook, dan is het noodzaak verder te gaan ook al is dat erg moeilijk.

Als gevoelig mens loopt je energie in zo n situatie snel weg en brengt onbalans. Je kunt jezelf daar nog zo hard in trainen en beschermen het blijft een eenzame pijnlijke weg als de ander je niet voldoende toelaat en met tijden pijnlijk afstoot. Je kan dit een poos volhouden maar als Liefde die fijn voelt pijn wordt die geen uitweg krijgt…Bij een energetische band is dit nog pijnlijker. Kies dan voor jezelf, voor rust en voor openstaan voor een andere liefde. Dat is dan een logische weg. Wat je zo mist van het leven, een soul connectie of diepe vertrouwdheid met liefde. Na echter eerst gewerkt te hebben aan je eigen liefde en waarde, het alleen kunnen zijn, het weten wat je werkelijk mist, wordt het soms heel plotseling op je pad gebracht dat je het bijna niet kunt geloven. Het rijmt maar is hulp van boven..

Het kan pas als je jezelf dit gunt, jezelf voldoende liefhebt om jezelf niet steeds te pijnigen maar te kiezen voor het leven. Daar aangekomen kan er iets nieuws ontstaan, connected met iemand die je begrijpt. . Het gegeven is synchroniteit, voor nu. Wat straks is, is altijd nog een verrassing want waar sta je dan met je gevoel en je synchronisatie met een ander..Soms kan je niet meer anders dan meegaan met de golfbeweging die zich aandient, omdat het zo nodig is, dat eindelijk iemand zich naar je uitstrekt.. Daar ben JIJ en niet alleen de ander. Wat is dat fijn.