Paragnost Eddie en Consulenten

Bezit jij emotionele volwassenheid

Emotionele volwassenheidBezit jij emotionele volwassenheid. Bezit jij het! Volwassen worden, is een kwestie van de tijd zijn werk laten doen. Volwassen handelen op volwassen leeftijd, is de tijd voor de volwassenheid gebruiken om ook zeker emotioneel volwassen te worden. Zonder, gaat het je echt niet lukken je op volwassen leeftijd staande te houden.

Emotioneel volwassen wat is dat

Wij van Paragnost Eddie spreken dagelijks als spiritueel consulenten heel veel mensen. Allemaal volwassen in leeftijd, maar compleet vastgelopen met hun emoties. Niet erg, dat mag, daar zijn wij voor. Maar hoe fijn zou het zijn, als er in onze jeugd meer aandacht aan was geschonken.

Het lijkt wel of we emotioneel aan het achteruit zijn gaan. Daar is wel een reden voor aan te geven. Het leven leven tegenwoordig, is vooral iets om handen willen hebben. Als we wachten op de trein of bus, wat doet iedereen? Inderdaad, met zijn mobiele telefoon bezig zijn. Tijd nemen, voor jezelf, waardoor je dingen overdenkt, rust in je hoofd krijgt, waardoor antwoorden komen, zonder dat je er om vraagt.

Weet ik wel wat emoties zijn en hoe ze te reguleren

Inzichten naar boven komen, in de zin van, wacht even. Zo had ik beter kunnen reageren, of had ik daar maar wat langer bij stilgestaan. Nu heb ik spijt. De mens denkt zelf niet zoveel meer na. Terwijl dat wel op volwassen leeftijd nodig is. Er wordt van een volwassen persoon nou eenmaal een bepaalde houding verwacht.

Dat die zelfbewust is, zelfverzekerd, dat die zijn eigenwaarde kent. Dat die keuzes kan maken, grenzen kan aangeven. Want kun je dat allemaal niet, waar strand je dan? Juist, met een hoofd vol emoties, die je niet hebt geleerd te reguleren en op een gegeven moment compleet door vastloopt.

Spiritueel consult om te werken aan emotionele volwassenheid

En dan is er Paragnost Eddie. Daar kun je terecht. Dan ga je allerlei vragen stellen, waar je diep van binnen zelf ook de antwoorden eigenlijk wel op weet. Die weten we, als we emotioneel volwassen zijn echt allemaal zelf. Maar omdat dat nou juist ontbreekt, gaan we te rade bij een ander. Vaak hebben we dan al heel veel besproken met onze omgeving. Wat ons vaak nog warriger en onzekerder heeft gemaakt.

Nogal logisch, je had het beter niet kunnen doen. Ben je emotioneel volwassen, dan weet je dat je heus wel naar een mening kunt vragen, maar toch echt zelf achter je eigen keuze moet staan. En die ook zelf moet maken.

Diegenen die helaas niet emotioneel volwassen zijn geworden, die weten dat niet. Wij van Mediumvisie vangen ze op. We geven ze de antwoorden waar ze naar op zoek zijn. De een is dan klaar, dat kan en mag, terwijl het beter zou zijn, ook nog te horen hoe je voortaan zelf aan de slag kunt gaan.

Emoties de baas over zijn is volwassen

Dan heb je op een gegeven moment je emoties in bedwang. En er zijn er genoeg die dat wel graag willen horen. Die zien in dat ze het nodig hebben. Dat zijn hele mooie gesprekken. Met mensen die zo zijn vastgelopen, dat ze het besef beginnen te krijgen. Wacht even, als ik zo doorga met mijn leven, wordt de puinhoop alleen maar groter. Het besef is er, nu nog de verandering en daar zijn wij voor van Mediumvisie.

Bezit jij emotionele volwassenheid. Emotioneel volwassen is een staat van zijn, dat je weet om te gaan met je eigen gedrag en emoties. Je bent in staat te reflecteren, de tijd te nemen om in alle rust na te denken. Ook flap je niet alles er zomaar uit. Je weet wanneer je wel en niet iets op een bepaalde manier kunt zeggen. Dat betekent niet een blad voor de mond nemen.

Bezit het vermogen om een situatie aan te voelen. Bezit jij emotionele volwassenheid. Je voelt dat het soms beter is om dan nog even niet te zeggen. Om die reden laat je alles nog even. Je hebt het overzicht, bewaakt de rust in jezelf. Ook laat je je niet meeslepen door alles om je heen. Heel veel mensen worstelen hier op volwassen leeftijd mee. Relationeel is het dan heel moeilijk vol te houden. Maar gelukkig staan de spiritueel consulenten van Paragnost Eddie voor je klaar, om jou te helpen en te begeleiden naar emotionele volwassenheid. Bel ze gerust of kies voor een chatconsult.