Paragnost Eddie en Consulenten

Bang je partner kwijt te raken?

Bang je partner kwijt te rakenBang je partner kwijt te raken? De gouden tip om dit te voorkomen, Je gaat geen contact opnemen met spirituele hulpverleners als binnen je relatie alles koek en ei is. Dan komt het niet eens bij je op. Je gaat contact zoeken, omdat er in je leven iets aan de hand is, waar je zelf geen grip meer op hebt en als dat met de liefde te maken heeft, wil je maar één ding weten: ‘Komt dit goed?’

De telefoon van een spirituele hulpcentrale staat dan ook vaak roodgloeiend en de vraag die het meeste wordt gesteld, heeft te maken met de liefde. Hoe de vraag ook wordt gesteld, maakt in feite niet uit. De beller is bang en onzeker, bang om zijn partner kwijt te raken, bang dat de partner niet meer terugkomt, omdat die boos is weggelopen, na een fikse ruzie. Bang of diegene die ze zo leuk vinden, wel of niet gaat komen.

Het heeft dus allemaal te maken met angst, bang zijn dat datgene wat er is, of nog niet is, zal verdwijnen of niet meer terugkomt, of er ooit een keer wel van zou kunnen komen. Diegenen die bang zijn, hebben vaak zelf niet in de gaten dat ze bang zijn.

Als je als medium dan aangeeft dat er sprake is van angst, hoor je vaak verbazing. Oh, is dit angst, dat wist ik niet. Ja dit is angst en weet je, als je angstig in een relatie staat, of deze er wel of niet is, dan houd je de relatie niet in stand. Het gaat je niet lukken.

Probeer je voor te stellen. Je ontmoet de ander, jullie voelen aantrekkingskracht, je bent ongedwongen, gezellig, leuk, want je leefde je leven, je had geen zorgen. Diegene die je zag, die zag dat, die voelde dat, die zag een onbevreesd en onbevangen mens. Waarmee die lol en plezier heeft, die met haar heerlijke lach, hem veroverde met haar charmes en hij haar.

Als je daarna angstig wordt, om de ander kwijt te raken, dan verander je. Van die leuke onbevangen vrouw, in een vrouw die haar spontaniteit inlevert, haar brutale humorvolle woorden verstopt. Ze raakt haar charisma kwijt. Ze is bang zich uit te spreken, omdat ze bang is, dat de ander dat niet leuk vindt. Dus gaat ze toneel spelen, ze gaat zich in bochten wringen om het de ander maar naar de zin te maken.

Ze heeft niet in de gaten, dat ze ander gedrag begint te vertonen. Dat ze iets aan het doen is, wat hij nou juist niet wilt. Zichzelf inleveren. Hij mist die leuke spontane vrouw, die hem aan het lachen maakte, die lekker er alles uitflapte wat in haar opkwam. Nergens bang voor was, ze zette een beeld van zichzelf neer toen ze aan het daten was, dat ze een femme fatale was, en die vrouw daar is hij voor gevallen. Die is aan het verdwijnen en dat heeft effect op hem.

En dan, de tijd vordert, ze levert zichzelf compleet in, want de angst heeft haar in de greep gekregen. Datgene wat er is, dat moet blijven, wil ze nooit meer loslaten. En daar gaat ze de mist in, daar gaat ze tornen aan de liefde voor zichzelf. Hij voelt dat, hij ziet het terug in haar gedrag. Dit is niet de vrouw waarvoor hij is gevallen. Dit is een hele andere vrouw. Wil hij deze vrouw, vraagt hij zich onbewust af, of wil ik die vrouw die ik heb leren kennen. Waar is die gebleven?

Jezelf inleveren, om de liefde van een ander te kunnen behouden, is de dolksteek voor een relatie. De gouden tip om te zorgen dat je de ander bij je houdt, is niet bang te zijn. Want door angst te hebben, durf je niet zoveel meer. Word je een dode grijze mus, die alleen maar bezig is het hem naar de zin te maken.

Je hoeft het hem niet naar de zin te maken, hij kan heel goed voor zichzelf zorgen, althans, ik neem aan dat je daar goed naar hebt gekeken, toen je hem leerde kennen. Zie je waar het misgaat! Bij jezelf, laat de angst los als je iemand ontmoet, dan blijf je je prachtige zelf. En hoe je dat doet, vertellen online mediums en online paragnosten van Paragnost Eddie je graag. En als hij jouw prachtige zelf niet kan handelen, heeft hij pech. Toneelspelen voor een ander heeft nog niemand volgehouden.

Claire