Paragnost Eddie en Consulenten

Als je gedachten je leven bepalen

Als je gedachten je leven bepalenleef je dagelijks met veel angsten. Er ontbreekt immers balans in denken en voelen. Denken doen we met ons brein en het brein neigt altijd naar het negatieve. Het brein ziet alles altijd donker in en bedenkt veelal doemscenario’s. Waardoor we als vanzelf in de angst schieten. Kunnen we zover met onszelf mee ingaan, dat we onze gedachten de overhand geven boven ons voelen en we zo ver verwijderd raken van onszelf, dat de verbinding helemaal verdwijnt.

Het gevolg van jouw gedachten, bepalen jouw leven. Je weet op een gegeven moment niet eens meer wat je voelt en je gaat zelfs in gevoel denken. Je hoofd is je kompas geworden waar je volledig op vaart, maar de koers is niet jouw koers en je ondervindt daar dagelijks de gevolgen van.

Voor veel dingen in ons leven hebben we ons gevoel nodig. Liefde kan niet zonder gevoel. Liefde kan wel zonder ons hoofd het denken. En laten nu de meesten onder ons de liefde willen besturen met het denken. Maar nu je weet dat het denken altijd in de angst schiet, begrijp je ook heel goed waarom liefde in jouw leven niet de juiste hoofdrol speelt. Je bestuurt de liefde met je hoofd in plaats van met je gevoel. Elke stap die je zet op gebied van liefde, kent dan teleurstelling. Liefde wordt dan een aaneenschakeling van verbroken relaties, komen en gaan van partners en uiteindelijk kies jij er voor maar geen partner in je leven meer toe te laten, want liefde is aan jou niet besteed. Je bent bang voor de liefde geworden, want jouw gedachten bepalen je leven en de liefde.

Loop jij hiermee rond, kan ik mij heel goed voorstellen dat elke dag wel een innerlijk conflict kent. Dat elke dag jij met iets wordt geconfronteerd dat je pijn doet verdriet geeft. Dat je zo langzamerhand aan het einde van je latijn bent en de liefde aan het opgeven bent. Niet doen. Zo ontzeg je jezelf ook liefde. Het wordt tijd hoofd en gevoel in balans te krijgen en dat lukt je niet alleen, anders was je niet nu waar je nu bent. Je hebt hierbij een helpende hand nodig. Iemand die jou liefdevol begeleidt, die precies weet waarbij bij jou de schoen wringt. Iemand met engelengeduld, die je telkens weer handvatten en inzichten geeft om hoofd en gevoel in balans te krijgen. Die kanjers vind je op WiccaMagie. Daar vind je de top van het spirituele. Daar kun je bellen en chatten met mediums coaches, counselors, astrologen, healers die weten waar jij staat met jezelf en ook weten hoe ze jou de liefde weer kunnen laten voelen voor jezelf en anderen.

En weet je, liefde wint het altijd van het denken. Altijd! Dat maakt liefde ook zo magisch en ongrijpbaar. Maar wat als jij zelf even niet weet hoe je bij eigenliefde komt hoe je een relatie wel in stand kunt houden? Dan kun je jezelf een cadeau geven, laten we het een eigenliefdescadeau noemen, een cadeau aan jezelf, omdat het tijd wordt dat jij eindelijk dat hoofd in bedwang gaat krijgen en je gevoel gaat volgen. Op WiccaMagie vind jij de hulp die jij nodig hebt. Zo kun je eerst bij een healer terecht, die jouw energie blokkades gaat opheffen. Dat geeft rust. Dan kun je daarna bij een astroloog terecht die jouw karakter schetst en aangeeft waar jij veranderingen in kunt aanbrengen. Dan begrijp je meer over jezelf. Dan kun je bij een Wicca terecht, die jou de toekomst voorspelt door middel van een uitgebreid tarot kaartlegging, fijn om te weten. En tussendoor zoek je een consulent die jou inzicht geeft in waar je nu staat, welke stappen jijzelf kunt zetten om de balans met jezelf te krijgen naar eigenliefde.

Hoe mooi is dat! Je hoeft het huis er niet voor uit. Alles op één plek. Een overkoepelend orgaan van spiritualiteit waar je alles kunt vinden voor jouw helingsproces.