Paragnost Eddie en Consulenten

Ze wringt zich in allerlei bochten

Ze wringt zich in allerlei bochten

Ze wringt zich in allerlei bochten

Ze wringt zich in allerlei bochten, maar heeft ze het zelf wel in de gaten?

Al 4 jaar is ze samen met een nieuwe partner, een moeilijke tijd en ze staat op het punt om er een punt achter te zetten. De relatie maakt haar onzeker, gestrest, ze slaapt niet meer, is onrustig en er is inmiddels zoveel gebeurt.

Ze vindt dat hij haar te weinig aandacht geeft, er niet voor haar is, als ze hem nodig heeft en voor het eerst in haar leven, heeft ze haar grenzen aangegeven, ze trilt er nog steeds van na. Voor velen een hele herkenbare situatie en menigeen gooit nu het bijltje er bij neer. Omdat ze op is, moe is van het vechten en van de partner iets heel anders verwacht dan wat die nu laat zien.

Er is nog geen enkel lampje bij deze vrouw gaan branden om ook eens naar zichzelf te kijken. Ze ziet alleen wat er om haar heen gebeurt en daar is ze niet blij mee, sterker nog het maakt haar diep ongelukkig. Ze staat altijd voor hem klaar, zeg maar gerust voor iedereen en wie staat er voor haar een keer klaar! Niemand. Dan maar alleen, ben ik beter af, heb ik rust.

De afgelopen weken waren voor haar de druppel, en om die reden is ze boos geworden, heel boos en heeft ze hem alles voor zijn voeten gegooid. Hij begreep haar en dat was voor haar nog meer verwarrend. Ze komt er zelf niet meer uit en heeft zich gewend tot een medium van Paragnost Eddie.

Ik ben mijzelf helemaal kwijt, ik ben zo onrustig, zeg maar in paniek. Ze vertelt uitgebreid haar verhaal en het medium weet na de eerste zin al wat er aan de hand is. Wat deze vrouw ziet is er helemaal niet. Maar dat is wel wat zij ziet. Deze vrouw heeft zich haar leven lang in bochten lopen wringen, om het iedereen maar naar de zin te maken. Dat ze nu aan het einde van haar latijn is, is heel logisch.

Het medium besluit haar hiermee op een liefdevolle manier te confronteren. Weet je waarom je zo moe bent, omdat je je leven lang alles al met een omweg doet. Je bent niet moe door hem, of anderen, of wat je doet. Je bent moe, omdat je al ruim 40 jaar lang nog nooit goed voor jezelf hebt gezorgd en wel voor anderen. Je hebt jezelf verwaarloosd en daarom ben je nu overal klaar mee. Je wijst nu naar hem, maar het gaat niet om hem, het gaat om jou.

Kun je voorstellen dat als jij jezelf voorbijloopt, nooit recht op je doel afgaat je veel meer kilometers maakt, dan nodig zijn. Kun je je voorstellen dat als je altijd maar wacht op het juiste moment, omdat je denkt hem te kennen en daar rekening mee wilt houden, je de juiste weg aan het bewandelen bent? Je kent hem niet, je kent jezelf niet en daarom ben je moe. Je voert je hele leven lang al een soort van toneelstuk op. Dat is er ingeslopen.

Je bent moe, omdat je in je jeugd een bepaald gedrag hebt aangemeten waarmee je hoopte dat anderen je lief en leuk zouden vinden. Je denkt dat je hiermee goodwill kweekt, en hoopt aandacht te krijgen. Wat heeft dit tot op heden opgeleverd? Niet wat jij wilde, want je geeft zelf aan dat op de momenten dat jij hem nodig hebt er niet is. Je geeft zelf aan dat hij je te weinig aandacht geeft. Juist die twee dingen waar je je hele leven al naar op zoek bent en niet lukt het te krijgen.

Je houdt rekening met hem op alle fronten. Je wacht het juiste moment af om iets tegen hem te zeggen. Je wacht geduldig tot wanneer hij komt. Je doet dit je hele leven al en om die reden ben je op. Je cijfert jezelf weg en bewandeld een pad met allerlei bochten om maar in the picture te staan.

Ze luistert en ziet ineens heel helder in wat ze aan het doen is. Ze begrijpt ineens heel goed waarom ze zo moe is. Ze ziet in dat wat ze doet, helemaal niet juist is, dat ze daardoor juist geen aandacht en liefde krijgt. Ze snapt nu ook waarom ze elke keer zo boos is op iedereen, omdat ze uit alle macht probeert goed haar best te doen, maar dat dat helemaal niet nodig is. Ze gaat er mee aan de slag en zal zeker het top medium van Paragnost Eddie nog een keer bezoeken. Ze gaat stoppen rekening te houden met anderen, zich in allerlei bochten te wringen, minder kilometers te maken en vanaf nu veel meer rekening houden met zichzelf.

Medium Claire
Paragnost Eddie