Paragnost Eddie en Consulenten

Wie weet ben jij ook wel een lichtwerker?

Wie weet ben jij ook wel een lichtwerkerWie weet ben jij ook wel een lichtwerker? Vaak, zonder dat we het van onszelf weten, beschikken we over zo ongelooflijk veel wijsheid, dat je zomaar wellicht ook een lichtwerker bent. Net zoals bijvoorbeeld de mediums en paragnosten die je op Paragnost Eddie vindt.

Eigenlijk zijn we allemaal lichtwerkers. Ieder mens wordt hiermee geboren. Brengt alleen liefde mee en het is de bedoeling daar uit te putten. Liefde is licht, zie je dat je zomaar ook een lichtwerker kunt zijn?

Hoe weet je nu of je dat bent? We gaan het vragen aan een aantal mediums en paragnosten van paragnost Eddie. Als eerste spreken we sjamaan Margret, al lange tijd een bekend gezicht. Die je overigens elke dinsdagavond gratis vragen kunt stellen tijden haar life uitzending op Facebook.

Als je hier van gebruik wilt maken, like dan de Facebookpagina van Paragnost Eddie & Consulenten en mis dinsdagavond sjamaan Margret niet! Vanuit het sjamanisme, geeft medium Margret aan.

Zeggen we dat alles bestaat uit licht. Licht in deze is energie. Ieder mens bezit een energetisch lichtveld, dat hem omringt. Daarbij eten we planten en die voeden zich ook weer met licht. Alles wat leeft is een constante cirkel van licht.

We stralen het licht uit met onze energie, dat komt vanuit onze ziel. Het licht buiten ons om, wat energie is, informeert ons en vangen we op. Als alle mensen zouden weten wat licht met ons kan doen.

Zouden we een totaal ander leven leiden dan we nu doen, zegt medium Margret van paragnost Eddie & Consulenten. We zouden liefde zijn, we zouden in liefde met elkaar leven. We zouden weten dat het licht in ons kan doven en schijnen.

Zie je dat jij zomaar ook een lichtwerker kan zijn. Als je je gaat verdiepen in spiritualiteit. Verdiep in wat licht is en energie en hoe dat werkt en functioneert. Wat het kan doen voor ons als mens. Het is een nieuw fenomeen, lichtwerker en om die reden nog niet zo bekend.

Hoe weet je nu of je een lichtwerker bent? Je voelt je anders dan anderen, daar begint het mee. Je kunt dingen van te voren zien aankomen. Je voelde je niet echt thuis in het gezin waar je geboren bent.

Je volgt een eigen pad en die de gangbare wegen die iedereen bewandelt. Je hebt een eigen mening, je leeft vaak solitair.  Je bent een helper, altijd sta je onvermoeibaar voor anderen klaar. Je hebt moeite mat machtsvertoon en opgeblazen ego’s.

Je bent dromerig, zweverig, en je hebt vaak geen idee wat wordt bedoeld met aarden. Allemaal van die aardse zaken waar anderen helemaal niet mee bezig zijn, zijn voor jou juist wel belangrijk en super interessant.

Lichtwerker komen in het begin moeilijk voor zichzelf op. Ze gaan eerst vaak door een heel diep dal, om te ontwaken en het licht te kunnen zien. Zoals gezegd, zijn we allemaal lichtwerkers. We hebben tenslotte allemaal een ziel.

Zodra je beseft, ik heb als taak goed voor mijn ziel te zorgen, wat in feite inhoudt, goed voor jezelf te zijn. Grote kans dat je dan ook een lichtwerker wilt zijn en bent.