Paragnost Eddie en Consulenten

Wie bepaalt de warmte van jouw badwater?

Wie bepaalt de warmte van jouw badwater?Wie bepaalt de warmte van jouw badwater? De meeste vragen die cliënten stellen op de spirituele hulplijn van Paragnost Eddie, hebben te maken met de liefde. En altijd gaat het om verloren liefde. Liefde kwijtraken is waar de mens maar heel moeilijk mee om kan gaan.

We willen liefde niet kwijt, we willen ons er in onder kunnen dompelen. Het moet aanvoelen, elke dag weer als een warm bad. Zodra het water koud wordt, moet de kraan open, om warm water toe te voegen.

De manier waarop jij zelf het badwater warm houdt, is de reden of je je geliefd voelt ja of nee. Als je denkt dat een ander voor jou de kraan open moet draaien, zal je je niet geliefd voelen. Jij bepaalt de temperatuur van het badwater. Geef je dit uit handen, dan zul je regelmatig in de kou zitten en je niet geliefd voelen.

Die periodes dat je in de kou zit, zijn voor jou hele zware tijden. Tijden waarin je je verlaten voelt, niet verbonden, je boos bent op diegene die bij jou de kraan eerst voluit opendraaide en nu je in de kou laat zitten.

Zodra iemand jou een lief woord toewerpt, voel je dat de kraan van het warme water heel even open mag. Dan voel je verbinding, dan is het ineens een stuk minder koud. Dan klamp je je direct vast aan diegene die de lieve woorden heeft uitgesproken. Je wilt meer, wie weet vindt die ander mij wel leuk. Ik wil jou in ieder geval zeker. Waar je het op baseert, sta je niet bij stil. Je snakt naar warm water.

En weer verlaat deze persoon je, achterlatend met een dichte kraan. Je voelt je niet geliefd en daar is een reden voor. Deze reden ligt in je kindertijd en heeft niets van doen met al diegenen die bij jou af en toe de kraan open komen draaien.

In jouw kindertijd heb jij je onvoldoende geliefd gevoeld. Om die reden ben je liefde van en voor jezelf gaan weggeven, zoveel dat je geen liefde voor jezelf hebt bewaard. Het komt niet bij je op dat je zelf de warme kraan ook open kunt draaien.

Dat je niemand er voor nodig hebt om elke dag in een warm bad te zitten. Je hebt je je leven lang al onvoldoende geliefd gevoeld en je was als kind niet bij machte dit aan te geven. En eigenlijk nog steeds niet. Omdat je simpelweg niet weet, dat je de kraan zelf open dient en kunt draaien. Jij hebt alles liefde voor jezelf weggegeven, destijds, om liefde van een ander te kunnen krijgen.

Je hoopte dat je ouders jou zouden zien gaan staan, dus gaf je meer liefde. Jij ging de warme kraan opendraaien voor je ouders. Al gaven je ouders liefde, voor jou was het niet genoeg je had behoefte aan meer. Dus dacht je, als ik meer geef, dan gaan ze mij ook meer geven. Voluit die warme kraan!

Een hele logische gedachte als kind zijnde. Maar in de volwassen wereld werkt het anders. Als je je eigen warme kraan niet elke dag voluit openzet, dan zal niemand jou liefde geven. We denken dat anderen ons liefde moeten geven. Dat we er hard voor moeten werken om het te krijgen en als we dat doen, de beloning is dat de warme kraan voor ons wordt opengezet.

Je voelt je niet geliefd, omdat je het principe van de liefde nog mag gaan begrijpen. Zet de kraan eerst open voor jezelf. Dan voel je liefde in en voor jezelf. Jij bepaalt daarnaast of de ander af en toe aan de warme kraan mag draaien ja of nee.

Wordt er koud water in het bad gegooid, neem afscheid. Ga niet zitten wachten totdat diegene de warme kraan openzet. Jij laat het toe dat koude water. Wordt de warme kraan te warm, stuur bij.

Wil jij geliefd worden, bepaal dan zelf de warmte van je eigen badwater, dan houd je van jezelf. Dan zul je je als vanzelf geliefd voelen.

Medium Claire
Paragnost Eddie