Paragnost Eddie en Consulenten

Wicca

WiccaAls je hulp wilt inroepen van een Wicca, wil je uiteraard een Wicca die de beste is. Niet iemand die je lang aan de telefoon houdt en je nog verwarder ophangt en het zonde vond van je geld.

Hoe weet je nu wat een top Wicca is? Hoe weet je nu wie je zou moeten consulteren? In de mediumwereld zijn er veel bedriegers. En jij wilt je daar niet toe laten verleiden. Veel mensen vinden het lastig om in de wirwar van spirituele websites die ze op google zien staan, allereerst de juiste uit te kiezen. Een volgende vraag waar je tegenaan kunt lopen is, hoe weet ik dat een Wicca die ik consulteer ook echt de waarheid spreekt?

Voorkom dat je niet nog verdrietiger en onzeker bent, nadat je een Wicca hebt geraadpleegd. Maak gebruik van de volgende stappen om voor jezelf een goed consult te krijgen van een betrouwbaar, eerlijk en oprechte Wicca. Waar je echt iets aan hebt en je je geld graag aan uitgeeft. Een Wicca Magie daarvan weet je zeker dat die eerlijk, betrouwbaar en oprecht is.

De kenmerken van een goed Wicca zijn:

1. Een goed Wicca wil niet te veel informatie van je krijgen. Die heeft genoeg aan jouw stem, je naam en je leeftijd en een duidelijke vraag. En soms hoef je niet eens een vraag te stellen en brandt een Wicca al los. Vertel dus zelf niet te veel en laat een Wicca praten, daarvoor bel of chat je tenslotte. Voor antwoorden en inzichten, niet om je eigen verhaal kwijt te kunnen. Dat kan altijd nog, maar gebruik dat als wisselgeld.

2. Een goed Wicca stelt geen vragen, of om een bevestiging. Als jij je naam en leeftijd doorgeeft en je vraag hebt gesteld, is het woord aan het medium. Die moet kunnen invoelen op jouw energie en daar bij met de gaven als helderzien en helderweten de situatie voor ogen hebben. Als een medium de vraag stelt, “Dit klopt hé’” weet dan dat een Wicca zelf niet goed weet of datgene wat ze zegt op waarheid berust. Dan vraagt een Wicca eigenlijk naar de bekende weg en heeft geen duidelijke antwoorden voor jou.

3. Luister goed wat een Wicca zegt in het begin, want daar zitten de antwoorden in verscholen. Een Wicca kan woorden gebruiken die voor jou op dat moment misschien vreemd in de oren klinken, maar er toch mee bedoelen zoals jij het zelf ook ziet en ervaart. Prik daar doorheen.

4. Een goed Wicca zal nooit over zichzelf beginnen of praten. Een goed Wicca is zich bewust dat jij de klant bent en daar de tijd in moet steken. Het gaat niet over de bewuste Wicca, het gaat over jou. Een Wicca kan wel een voorbeeld aanhalen uit de eigen persoonlijke sfeer, om jou iets duidelijk te maken, maar het gesprek beginnen over zichzelf. Dan het gesprek beëindigen, want jouw geld daar gaat het dan om en je krijgt geen waar voor je geld.

5. Een goed medium geeft duidelijke antwoorden, die je begrijpt en iets aan hebt. De antwoorden roepen geen vraagtekens op.

6. Een goed wicca schetst de situatie waarover jij vragen hebt zodanig, dat jij er een gevoel bij krijgt, dit klopt helemaal. En het nodigt je direct uit nog meer vragen te stellen, die ook door een wicca goed worden geïnterpreteerd en voorzien worden met de juiste antwoorden.

7. Een goed wicca kent geen stiltes of lang moeten nadenken. Als jij belt of chat met een medium dan moet het medium voortvarend aan de slag gaan en je niet aan een lijntje willen houden. De communicatie moet vloeiend verlopen en jij voelt dan als vanzelf of het goed zit, ja of nee.

8. Een goed wicca praat je niet naar de mond. Als jij heel onzeker bent en antwoorden zoekt ter bevestiging en vraag of het allemaal weer goed komt, heb je niets aan een antwoord. Het komt weer goed. Dat is veel te summier en is jou naar de mond praten.

9. Een Wicca durft je een spiegel voor te houden en de waarheid mee te geven. Ook al kan de waarheid hard zijn, liever de waarheid dan een antwoord waar je niet veel mee kunt. Dan weet je in ieder geval waar je aan toe bent.

10. Een wicca geeft je inzichten mee waarmee jij zelf aan de slag kunt om voor jezelf tot een gedegen besluit te komen. De situatie in het juiste perspectief te gaan zien.

Doe je voordeel met deze 10 kenmerken van een medium als je contact