Paragnost Eddie en Consulenten

Weten wat je wel wilt in plaats van niet

Vaak weten we heel goed wat we niet willen, maar wat we wel willen, kan nog wel eens heel lastig zijn. Na een verbroken relatie, zijn we er zeker van wat we niet meer willen. Hoe we de de volgende relatie voor ons zien, komen we vaak niet verder dan, er moet vertrouwen zijn, eerlijkheid, oprechtheid. We moeten met elkaar kunnen praten. Er op een diepere manier naar kijken en aangeven wat je nu echt wil, is lastig.

Ook qua invulling van ons leven, lopen we er soms tegenaan dat we het moeilijk vinden om er achter te komen wat we nu echt zouden willen in en met ons leven. Je weet in ieder geval datgene wat je nu doet, het niet is. Want als dat het wel is, zou je niet nadenken over wat je wel zou willen.

Wat opvalt is, dat mensen ook de vraag stellen aan mediums en paragnosten. De vraag komt steeds vaker aan bod. Het is op zich een hele mooie vraag, echter als men deze beantwoorden, dat is niet iets wat je met kaarten, een pendel of met je gaven kunt doen.

Je kunt als Wicca wel de energie aanvoelen van diegene die je consulteert op www.mediums20.nl en aan de hand van de energie een bepaalde richting aangeven. Dat een medium dit niet kan voorspellen heeft te maken met het feit dat elk mens zo uniek is en alleen voor zichzelf hiervoor een besluit kan nemen. De persoon zelf voelt en aan de hand van dat gevoel worden de keuzes gemaakt. Een medium voelt de persoon dus aan, kan een richting aangeven, maar niet het besluit nemen. Dat zal de cliënt toch echt zelf moeten doen.

Dat de cliënt dit lastig vindt en er al lange tijd over na aan het denken is en zijn heil zoekt bij een medium, waarvan die denkt de oplossing te kunnen geven, kan een cliënt van een koude kermis thuiskomen. Een Wicca kan nooit voor een ander bepalen wat goed is voor die ander. Een Wicca kan antwoorden geven, inzichten, tips, de cliënt zelf kan daarmee zijn voordeel doen, maar de uiteindelijke keuzes wat goed is voor jezelf, zal je zelf moeten maken.

Dat een medium veel weet, dat is zeker, het is aan de cliënt zijn pad te kiezen. Dat is een gegeven. Elk mens kiest zijn pad, aan de hand van de ervaringen in het leven. Aan de hand van wat je niet meer wilt en wel wilt. Dat het lang kan duren voordat je erachter bent wat je wel wilt en niet meer wilt, is een gegeven.

Ga er maar eens over nadenken, dan zal je zien dat het echt niet makkelijk is. En toch, ieder mens weet het op een gegeven moment. Dan is het antwoord daar. Dan heeft een mediumWeten wat je wel wilt in plaats van niet. de beller of chatter toch geholpen, door inzichten mee te geven, die de cliënt tot zich neemt. Zo is een van de inzichten die ik vaak meegeef, de volgende.

Je hebt 24 uur per dag te besteden, elke dag weer. Als je nu bewust stilstaat bij de dingen die je doet en voor jezelf bedenkt waar je blij van wordt, blijf die dingen dan vooral doen. Ga daarnaast dingen uitproberen. En kijk wat het met je doet. Of je er blij van wordt, of het je energie geeft en zo kom je er steeds meer achter wat je wilt. Zo ga je als vanzelf bewuster in het leven staan. Je tijd zien als een tijd waarin jij zelf bepaalt wat je wilt. En verdwijnt als vanzelf datgene wat je niet meer wilt.

Het is een zoektocht, absoluut en kan jaren in beslag nemen. Toch komt er een moment, dat je het weet en gaat doen. Dan is de drive er en niets of niemand die je meer tegenhoudt. Dan heeft het leven ineens zin voor jou. Al begin je vanaf de grond, dat maakt je niet uit. Je komt er voor je bed uit. Je ervaart een gevoel van trots. Je hebt eindelijk jouw bestemming in het leven gevonden. Het leek wel of er een hand was die je er in begeleid heeft. Een hogere macht die dingen je aanreikte en je ze zag. Zie je wel dat de spirituele wereld de wereld van het licht is en als je die hebt gevonden, jezelf verlicht en doet wat jij wilt!