Paragnost Eddie en Consulenten

Welk gedrag nooit accepteren in een relatie

Welk gedrag nooit accepteren in een relatieWelk gedrag nooit accepteren in een relatie. We gaan er vanuit dat als twee mensen elkaar leuk vinden en het leven verder samen gaan invullen, dat we dan vol blijdschap en vreugde in het leven zullen gaan staan. We kunnen in het begin ons geluk niet op.

Naarmate we langer bij elkaar zijn, vaak na een maand of zes, gebeuren er vaak allerlei processen, waar de mens geen weet van heeft. De kriebelende vlinders verdwijnen langzaam naar de achtergrond. We vinden andere zaken, dan elkaar ook weer meer belangrijk. Daarbij komt dat we aan elkaar gewend zijn geraakt.

Waardoor we ons dan toch vrijer voelen onszelf te zijn en langzaam aan sluipt het gedrag er in, wat we gewend zijn. Dat gedrag kan dan ineens heel onaangenaam zijn. We merken dit vaak bij Paragnost Eddie, dat bellers ons vragen. Hoe kan dit nou? Het was zo geweldig, zo fantastisch en dat lijkt allemaal wel verdwenen.

Het uren met elkaar door brengen, het is er niet meer. Het lijkt wel of zijn vrienden voor hem belangrijker zijn. Hij belt nooit meer op, of er moet iets aan de hand zijn. Mijn grenzen worden constant overschreden.

Jullie zijn te snel gegaan. Hebben gedacht en ingevuld dat het geweldig zou zijn en dat aan de hand van de eerste paar maanden. Alleen is dat geen referentiekader. Daar zit je nu in. En dan kun je zomaar al helemaal jezelf door gaan kwijtraken, omdat je nu gedrag van de ander ziet, wat je helemaal niet aanstaat.

Een relatie is geven en nemen. Daar praat je samen over. Maar wat als de ander daar helemaal geen behoefte aan heeft en gewoon altijd zijn eigen zin doet? Dan is dat gedrag dat je nooit moet accepteren in een relatie.

Daar kun je dan over in gesprek gaan, verandert er niets, ga dan uit elkaar. Of wil je je hele leven ruzie maken en steggelen, net zolang tot een van beiden boos de stekker uit de relatie trekt! Als het goed is, ben je je er van bewust dat elke relatie pieken en dalen kent.

Zijn er alleen maar dalen, omdat de ander op geen enkele manier rekening met je houdt. Vraag je dan terdege af, wat je nog tegenhoudt, deze relatie te beëindigen. Elke dag is er dan toch echt een te veel, geeft een medium van Paragnost Eddie aan.

Gedrag wat je ook nooit moet tolereren van de ander, is controle over je willen hebben. Maar ook agressie nooit tolereren. Het is geen excuus jezelf wijs te maken, maar ik houd zoveel van de ander. Je kan nog zoveel van iemand houden, maar controle en agressie zijn eigenschappen die niet veranderen.

Vraag je dan eens af waar je van bent gaan houden en of je zelf wel voldoende in je mars hebt om goed te kijken waarom je een relatie met iemand aangaat. Want ook dit is gedrag, waar een ander helemaal niets mee kan.

Vaak wordt ook aan ons, mediums en paragnosten de vraag gesteld. Is de ander te vertrouwen? Weet je, geen enkel mens is te vertrouwen. We zijn een ziel op het aardse en leven volgens aardse maatstaven.

Het feit dat je de vraag al stelt, geef je het antwoord mee. Of de ander wekt suggesties niet te vertrouwen te zijn. Of jij zelf hebt moeite een ander te kunnen vertrouwen. Waarmee jijzelf gedrag laat zien dat niet oké is.

Andere vormen van gedrag die je niet moet accepteren. Opmerkingen over jou als mens, je uiterlijk, dat je dom bent, niets kan. Maar ook chantage. Als je dat doet, blijf ik bij je. Iemand die leugens vertelt. Maar ook die je constant kleineert en niet in je waarde laat.

Te vaak accepteren we dit van een partner, terwijl het toch echt gedrag is, wat niet door de beugel kan en niets te maken heeft met liefde.