Paragnost Eddie en Consulenten

Weglopen voor de liefde voor jezelf

Weglopen voor de liefde voor jezelfWeglopen voor de liefde voor jezelf. Als de liefde in jouw leven zich wel aandient, maar niet blijft, kunnen daar heel veel redenen voor zijn. Wat we vaak doen, is naar de ander kijken en daar de schuld bij neerleggen. Of we kijken naar onszelf en wijzen onszelf af.

Wijzen naar de ander, omdat die niet eerlijk is en niet te vertrouwen, het is een player, hij heeft mij gebruikt. Naar jezelf, ik ben lelijk, ik ben niet mooi, ik heb niets te bieden. Zomaar een paar gedachten die je parten kunnen spelen en je niet goed meer weet wat je nog zou moeten doen om de liefde van je leven te vinden.

De liefde van je leven is er al, die staat voor je neus, als je in de spiegel kijkt. Maar zolang als jij jezelf blijft afwijzen, trek je mannen aan die jou niet serieus zullen nemen. Als we onszelf niet serieus nemen, neemt de buitenwereld dat ook niet.

Alles weglachen, stoer zijn in het begin, vang me maar, ik speel hard to get en als de man dan eindelijk toehapt, verander je. In een bang onzeker wezentje, dat geen idee heeft wat ze nu zou moeten doen. Of ze is te blij dat iemand haar leuk vindt en stort zich er al helemaal op, zonder te kijken wat deze man haar kan brengen en geven.

Zolang we weglopen voor de liefde voor onszelf, zal liefde van een ander er niet zijn. We laten het niet toe, omdat we onszelf afwijzen, diep van binnen vinden dat we het niet waard zijn. Dat is de reden waarom je je direct op de eerste de beste stort. Dat is de reden waarom je geen idee hebt wat je moet doen, zodra een potentiële partner ten tonele verschijnt.

Je bent goed in flirten, je windt ze een voor een om je vingers. Aan de buitenkant zie je er top uit, en dat weet je. Daar zorg je wel voor. Als het maskeren van je onzekere binnenkant. Dat doorhebben, nee, dat ga je pas zien na teleurstellingen.

Het bijzonder aan de liefde is, dat het geen afwijzing kent. Het mooie aan de liefde is dat het puur is. Zodra er maar iets is wat gemaskeerd wordt, door een buitenkant mooi te maken, door gedachten van afwijzing, dan zal de liefde niet op de juiste manier voor je verschijnen.

Je vind je eigen verschijning niet oké. Je maakt het mooier dan het is. Of je maakt jezelf onzichtbaar. Liefde vraagt om iets. Het vraagt om jou. Jij dat hele mooie mens, die goed is zoals ze is. Die zich niet hoeft te verstoppen, of mooier moet voordoen dan ze is.

Al loop je rond in een spijkerbroek met gaten, al heb je geen makeup op, als jij van binnen jezelf hebt omarmt, als jij naar je spiegelbeeld kijkt en met een tinteling door je hele lijf kunt zeggen, wat staat daar een lekker ding, een mooi mens, dan is dat wat het is.

Dat heb je nodig, dan loop je niet weg voor de liefde voor jezelf. Dan trek je mannen aan die jou zien staan en niet een kloon van jou. Dat is de eerste stap naar een liefdesrelatie. En omdat je nu jezelf ziet staan, zul je ook anders met deze potentiële partner omgaan. Je geeft je niet zomaar meer blindelings.

Je bent je er van bewust dat hij moeite voor jou moet doen. Dat hij moet laten zien hoe hij in elkaar steekt. Dat je wilt zien of hij woorden omzet in daden. Dus je observeert, ondertussen een hart wat voor deze man klopt, maar je gebruikt al je zintuigen.

Je wilt je voor jezelf het beste, want nu weet je dat jij dat verdient. Je hebt begrepen dat de liefde voor jezelf belangrijk is. Dat je die serieus neemt en niet zomaar weggeeft meer aan de eerste de beste. Je hebt veel gehad aan de gesprekken met het top medium van Paragnost Eddie. Die heeft je door de pijn en het verdriet van het verleden heen gesleept. Die heeft je in laten zien dat je het waard bent. Die heeft je meegegeven dat eigenliefde nodig is om liefde van een ander op de juiste manier toe te laten.

Medium Claire
Paragnost Eddie