Paragnost Eddie en Consulenten

Wees wie je bent

Wees wie je bentWees wie je bent. Authentiek zijn, weten we wat het is? Zonder enkele opsmuk, precies doen zoals je bent. Durven zeggen wat je op je hart hebt. Nergens bang voor zijn, vol energie en vol enthousiasme zorg je er voor dat je eigen vuur brandt.

Blakend van de zelfvertrouwen, levend vanuit je eigen pure hart. Eerlijk gezegd, wie wil dat nou niet? Nou velen kennen het niet, die zijn bang dat ze niet leuk genoeg zijn. Goed genoeg zijn, die vinden van zichzelf zoveel dat er aan mankeert.

Beeld je eens in, je hebt een eerste date met iemand. Als je authentiek bent, denk je daar niet zoveel over na. Je doet je ding net zoals anders. Je gaat je er niet helemaal speciaal voor kleden. Je gaat jezelf ook niet mooier maken, daar heeft iemand die authentiek is, een broodje dood aan.

Er gieren geen zenuwen door het lijf van iemand die authenticiteit hoog in het vaandel heeft staan. Deze persoon die is zich er bewust van, dat bij een eerste date het juist de bedoeling is, jezelf te laten zien. Geen spelletjes, geen maskers.

Want, zegt een medium van Paragnost Eddie. Je anders gaan voordoen dan je in werkelijkheid bent, is voor jezelf heel naar. Je houdt dit niet vol. Naar de ander toe, ben je niet eerlijk. En dit is dus wat we eigenlijk heel vaak doen.

Ons anders voordoen dan we zijn. Ons mooier en beter voordoen. Waarom doen we dit eigenlijk? Zijn we niet blij met wie we zijn? Schijnbaar niet. Best vreemd, want elk mens heeft een andere buitenkant.

Juist om die reden zouden we met zoals we zijn, blij moeten zijn. Er is immers niemand zoals jij. Wees wie je bent, het lijkt zo eenvoudig en toch hebben we er heel veel moeite mee. Dit komt, geeft een medium van Paragnost Eddie aan, dat van ons allen iets wordt verwacht.

Datgene wat van ons wordt verwacht is een plaatje. Gedraag je zo en zo, dan zijn we blij met jou. Elk kind wilt dat zijn ouders blij met hem zijn. Als ouders van een kind verlangen te zijn zoals ze het zelf graag willen zien.

Gaan we voorbij aan de authenticiteit van het individu. Die zal zichzelf hierdoor verliezen en kwijtraken. Die voelt dat die ergens aan moet voldoen, om er bij te kunnen horen. Ergens in te kunnen passen.

Je begrijpt dat je dan met jezelf gaat vastlopen, een keer. Daar kun je op wachten. Je bent immers niet jezelf. Je zet iemand neer, zoals je denkt dat anderen dat graag zien. Dit dient de mens niet. Het maakt mensen angstig, onzeker, zonder zelfvertrouwen.

Elke dag bezig om maar dat plaatje neer te zetten. In het begin weet je niet beter, horen wij van een paragnost van Paragnost Eddie. Elke dag spreken wij mensen die zich hier helemaal niet bewust van zijn.

Ik zie er toch leuk uit, heb veel in mijn mars, maar ik krijg nooit de plek die ik verdien. Wat is er mis met mij? Met jou is niet mis, zeggen wij dan als spiritueel consulent. Er is iets mis met de maatschappij waarin wij moeten leren te functioneren.

Zolang als de maatschappij niet inziet dat zoals wij moeten gaan leven, voor de mens zijn authenticiteit killing is. Blijven de problemen op gezondheidsvlak allemaal bestaan. Niemand heeft er namelijk iets aan als die zichzelf niet kan zijn. Dat maakt mensen letterlijk ziek.