Paragnost Eddie en Consulenten

We zijn bang voor pijn

We zijn bang voor pijnWe zijn bang voor pijn. Het is eigenlijk een hele grote vicieuze cirkel, de angst voor pijn. Welke pijn het ook is, Pijn door liefdesverdriet, pijn aan ons lichaam. En juist de angst zorgt voor pijn. Zo houden we, door bang te zijn voor pijn ons hele leven een cirkel in stand, die angst geeft en pijn.

Spiritueel gezien hoort pijn bij het leven, net zoals vreugde en geluk bij het leven hoort. Spiritueel gezien hoort angst niet bij het leven, zoals we met angst omgaan. Hoort het leven een groot feest van liefde te zijn.

Helaas is spiritualiteit nog altijd iets van meditatie, yoga, koffiedik kijken, tarotkaart leggen, pendelen in de volksmond en ja dat is spiritualiteit ook. Alleen is het ook, persoonlijke groie, meer met bewustzijn leven.

De spiritueel consulenten van Eddie.Eu zijn niet alleen bezig met toekomst te voorspellen. Hun voornaamste werk bestaat uit cliënten wegwijs maken in hun eigen persoonlijke spirituele groei. Want die krijgen we als kind niet mee, terwijl het het meest belangrijkste in ons leven is.

Waarvoor hebben we angst, waarvoor zijn we bang, voor pijn van de liefde! Liefde en angst zijn elkaars tegenpolen. We snakken enerzijds dan naar de liefde, maar onze angst zorgt er voor dat we het van ons afduwen.

Zodra de liefde in de vorm van een geliefde voor ons verschijnt, maakt ons hart een sprong. Vaak een te grote sprong, we klampen ons, door onze angst en bang te zijn voor pijn, direct aan de ander vast.

Daar gaan we, hart weggegeven, stress komt uit onze oren, de angst slaat ons op een gegeven moment om ons hart, want stel je voor dat. En zo veranderen we van een leuk spontaan, enthousiast mens, is een angstig bang vogeltje en de ander die voelt dat en vraagt zich af, wat is er aan de hand.

Dat kan de ander niet eens aangeven, door de angst die zo sterk aanwezig is, dat het dan maar beter is om er niet aan te beginnen en dan hebben we weer pijn. Zo blijven we in die vicieuze cirkel rondjes draaien, net zo lang totdat we helemaal niet meer durven.

In laats van dat we dit nare patroon aan de wilgen hangen, worden we vaak nog onzekerder door alle teleurstellingen, die we zelf veroorzaken, vanwege onze angst voor pijn. Dat we eigenlijk ons eens zouden moeten gaan verdiepen in angst. Maar nee, daar staan we niet bij stil.

Ga je je namelijk verdiepen in angst, ga je je als vanzelf verdiepen in liefde. Dan kom je er achter en daarvoor raad ik je echt een paar goede inzicht gesprekken aan met een medium of paragnost van Eddie.EU, dat je eigenlijk nog helemaal niet goed weet wat liefde in essentie is.

Je ontwaakt als het ware uit een bepaalde illusie. Je gaat inzien, door spirituele gesprekken te voeren, waardoor je persoonlijk groeit. In je eigen kracht komt te staan, dat je leven tot op heden uit angst voor pijn heeft bestaan.

Dat je daardoor de pijn in stand hield, samen met de angst. Nu weet je beter. Het is de liefde voor jezelf gaan toelaten, waardoor de angst verdwijnt, er geen pijn meer is en je de liefde van een ander kan ontvangen, zoals die is.

En jij bepaalt dan, want de angst is weg en dus de angst voor de pijn ook, of de liefde die een ander in zich heeft, voor jou voldoende is.