Paragnost Eddie en Consulenten

Wat voor je is bestemd

Wat voor je is bestemdWat voor je is bestemd, komt vanzelf. Ongeduldig zitten gaan wachten op iets, we deden het als kind al. Onze verjaardag, Sinterklaas, de kerst, toeleven naar de vakantie. Allemaal van die mijlpalen in ons leven, die betekenis hebben en waar we naar kunnen verlangen.

Op volwassen leeftijd kan ons geduld ook aardig op de proef worden gesteld. Zeker als het om de liefde gaat. Komt er een liefde, gaat hij contact opnemen, zal er nog een volgende date komen. Ga ik nog iets van hem horen.

Allemaal momenten waar we naartoe kunnen leven, waarbij het ene moment een zekerheid is, in die zin, we weten dat onze verjaardag er aan komt. We weten dat het elk jaar Sinterklaas of kerst wordt, of we er dan nog in levende lijven zijn, daar gaan we eigenlijk wel vanuit.

Maar wat als je op iets wacht, waarvan je hoopt dat het voor je is bestemd en geen zekerheid kent. Dat word je geduld aardig op de proef gesteld. Zeker als je gedachten er door alle kanten op schieten, en er een heleboel bij gaan verzinnen. Dan is er nog maar één plek waar je zekerheid kunt halen en dat is op Wicca Magie, daar vind je uitstekende toekomst voorspellers die jou kunnen vertellen of datgene waar je op wacht voor je bestemd is, ja of nee.

Je kunt natuurlijk niet elke keer om een bevestiging vragen aan een medium of paragnost, je zult ook zelf er geloof in moeten hebben en op de voorspelling te durven vertrouwen. Hoe doe je dat!

Er is een wet en die heet de wet van de aantrekking. Deze wet zegt, wat voor je bestemd is, komt vanzelf. Let wel, het komt, als het voor je is bestemd. Datgene wat niet voor je is bestemd, gaat aan je voorbij. En daar is een reden voor.

We vinden dat nog al eens lastig om te begrijpen, zeker als we iets willen wat met liefde te maken heeft en we die hebben verloren. Als je het kwijt bent geraakt, is er altijd een reden voor. Die reden kunnen we nog wel eens vergeten, het allemaal mooier maken dan het in werkelijkheid was.

Gedachten kunnen ons bang maken, ze geven aan, het is echt voorbij, het komt nooit meer goed. Als die gedachten er zijn, gebruiken we de wet van de aantrekking helaas niet op de juiste manier. De wet werkt alleen maar als je het laat komen, zoals het komt. Het de tijd geeft, die het nodig heeft en er ook echt in gelooft.

Is er maar een schrijntje dat niet gelooft, dan duw je het eigenlijk al van je af. En dan, “Als het voor je bestemd is”, dat is ook een hele belangrijke. Het universum wil jou niet dwarszitten, nooit. Ga daar maar vanuit.

Dat betekent dat ze heel goed weten wat wel en niet voor jou goed is en bestemd is. Je kent het spreekwoord, wie niet horen wil, moet maar voelen. Als jij ongeduldig bent, datgene wat niet komt, maar niet kan loslaten, het universum heeft alle tijd, die laat je net zolang bungelen, totdat je jezelf kwijt bent. Da ga jij het loslaten en dan vindt het universum ergens tijd voor worden.

Oftewel, datgene wat voor je bestemd is komt, of het komt niet. Hoe gek het ook klinkt, jij hebt daar dan ook vrede mee. Als het wel komt, kan het zelfs zomaar zijn dat jij het met open armen ontvangt, of misschien afwijst. Als het niet komt, kun je er achteraf juist heel blij mee zijn. Dan snap je niet dat je er zolang mee bezig bent geweest en je zelf er zo te kort mee hebt gedaan.

Het universum komt altijd met antwoorden, maar die hoor je pas als je alles vanzelf laat komen.