Paragnost Eddie en Consulenten

Wat onbetaalbaar is

Wat onbetaalbaar isWat onbetaalbaar is, kunnen we ons leven lang naar zoeken en verlangen. Datgene wat onbetaalbaar is, kan er zo maar voor zorgen, dat we ons hele leven er naar kunnen zoeken en verlagen. We weten dan niet hoe we het kunnen krijgen. We kunnen het immers niet kopen, want het is onbetaalbaar.

We zijn als mens gericht op bezit. Niets mis mee, als we het op de juiste manier tot ons laten komen. Vergaren we bezit waarbij ons ego ons aanstuurt, of zijn we de hele dag er mee bezig hoe of we het voor elkaar kunnen krijgen, nog meer te bezitten, zal er een keer worden ingegrepen. Net als of iemand tegen je wilt zeggen, word eens wakker, kijk eens wat je doet en mee bezig bent.

Zit je wel op de goede weg. Al eens stilgestaan dat je iets wat nog veel mooier is en je niets voor hoeft te betalen, ook bestaat. Waarom dat is en welke reden hier achter zit, is soms heel moeilijk te bevatten.

En toch is die reden, als je het eenmaal doorhebt, en dat heb je, vaak na een heel groot verlies, helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. De mens kan niet zonder liefde, dat zit in ons, dat willen we geven, we willen het krijgen en kunnen er zomaar ons hele leven mee bezig zijn en het maar niet kunnen vinden.

Als je je er op richt om het te willen hebben, dan gaat het je neus voorbij. Net of het ongrijpbaar is, net of het niet mag, denk je dan al snel zelf. Het is voor mij niet weggelegd. Elke partner verlaat bij, of is mij niet trouw. Om die reden blijf je zoeken en bezig om datgene wat onbetaalbaar is, ooit een keer te kunnen vinden.

Als medium word je gevraagd om toekomstvoorspellingen te doen. Als de vraag wordt gesteld, komt er liefde op mijn pad, ben al zo lang alleen, dan is dat een lastige vraag. Niet omdat je daar geen toekomstvoorspelling over kunt doen. Diegene die het vraagt die zoekt liefde, nog steeds en dat weet je als medium. Die zoekt het bij een ander. De vraag te beantwoorden als medium, zoals de cliënt het wilt horen, is in feite niet het echte antwoord.

Het antwoord ligt veel dieper verscholen. En het universum zal op deze vraag direct antwoorden, Ja en er achter aan zeggen, liefde is er al. Je hoeft er niet naar te zoeken, juist niet. Dat tegen de cliënt zeggen, die heel anders kijkt, ben je geen goed medium.

Ze is al jaren alleen, vindt ze en om die reden wil ze liefde. Ze heeft het tot op heden niet kunnen vinden en zoekt iemand die betrouwbaar is, die eerlijk en oprecht is. Gaat ze dit vinden, zolang als ze de liefde niet in het juiste perspectief ziet. Nee, helaas. Op de eerste plaats zoekt ze er naar en alles wat onbetaalbaar is, moet je niet naar willen zoeken. Dat komt vanzelf op je af, dat vind jou.

Op de tweede plaats kijkt ze verkeerd. Ze kijkt buiten zichzelf om en vergeet eigenliefde. En liefde heeft een gouden regel. Eigenliefde eerst zien, dan kan de liefde van een ander ook worden gezien. Want ze geeft zelf aan dat al de mannen in haar leven, of haar manipuleerde, haar bedrogen, ontrouw waren, haar niet gaf wat ze nodig had. Ze was er niet tevreden mee en eigenlijk diep teleurgesteld door geraakt.

Ze zal eerst in moeten zien wat van onschatbare waarde is en dat is zei. Ze zal daar naar moeten gaan leven. Dan stopt ze met zoeken naar de liefde buiten zichzelf om. Dan straalt ze zelf andere energie uit waardoor ze andere type mannen gaat aantrekken. Die komen naar haar toe, in plaats van zoeken. Ze zal vanuit eigenliefde anders naar de mannen kijken en mee omgaan.

Na de toekomstvoorspelling kreeg het medium de ruimte haar dit voorzichtig mee te geven. Ze stond er voor open, wist het eigenlijk zelf ook al wel diep van binnen, maar ze vond het zo moeilijk, zichzelf te zien als iets wat van onschatbare waarde is. Ze ging er mee aan de slag, ze was alle teleurstellingen meer dan zat. Ze verdient die partner die haar het geluk komt brengen, echt.

Medium Claire
Paragnost Eddie