Paragnost Eddie en Consulenten

Wat heeft liefde nodig?

Wat heeft liefde nodig?Wat heeft liefde nodig? Liefde, er is al zoveel over geschreven. Het is de magie van ons leven. Wij, mediums en paragnosten van Paragnost Eddie, noemen het de rode draad in ons leven. Mooie woordspeling, de draad is rood. Roos is de kleur van de liefde.

Liefde heeft iets nodig. Als dat niet aanwezig is, wordt liefde lastig, pijnlijk, traumatisch. Liefde kan niet zonder zelfvertrouwen. Als zelfvertrouwen ontbreekt, gaat liefde gekke dingen doen. Het gaat je bijvoorbeeld razend enthousiast maken voor iemand die helemaal niet de juiste intenties heeft.

Je mist zelfvertrouwen en om die reden, ga je direct geloven dat iemand die je aandacht geeft, de ware voor jou is. Als je rond had gelopen met zelfvertrouwen, was je ook enthousiast geworden. Je was alleen wel met beide benen op de grond blijven staan.

Je had de tijd genomen om te kijken hoe de ander in elkaar steekt. Als je zelfvertrouwen mist, mis je in feite ook zelfliefde. Zonder die zelfliefde te voelen, ga je telkens de mist in als het op liefdesrelaties aankomt.

Liefde en vertrouwen zijn één. Hoe komt dat? Omdat liefde puur is, zo puur dat je nooit het vertrouwen van de liefde moet schaden. Als je zelfvertrouwen mist, schaad je de liefde. Je neemt de liefde als kracht dan niet serieus.

Je valt voor een ieder die je aandacht geeft, en dat doe je, omdat je zelf nog met een gebroken hart rondloopt, geeft een medium van paragnost Eddie aan. Tijdens je kindertijd heb je niet het gevoel gehad dat je geliefd werd.

Om die reden ben je dubbel zo hard je best gaan doen om wel geliefd te zijn. Je haalt daarvoor alles uit de kast. Vandaar ook je enorme enthousiasme als iemand aandacht aan je besteed. Eindelijk denk je onbewust. En zie je wel, er is wel iemand die mij leuk en lief vindt. Maar ja, geen zelfvertrouwen, stort je je er volledig in.

Zonder na te denken, ga je met jezelf aan de haal, maar ook met de ander. Je wilt weten hoe leuk of die je wel niet vindt. Komt door je onzekerheid. Je gaat dingen regelen, vragen wanneer jullie gaan afspreken. Je wilt namelijk grip op de situatie krijgen.

Je neemt als het ware de volledige leiding op je. Vaak horen wij dan, spiritueel consulenten van paragnost Eddie, ja zo ben ik nou eenmaal. Dat kan, maar soms is het goed om te kijken naar jezelf. Je dan eens af te vragen. Als ik zo ben, zou het dan kunnen dat deze houding er voor zorgt dat er geen partner in mijn leven bij mij blijft.

Ontbreekt het je wellicht aan zelfvertrouwen, want dan ga je de leiding niet nemen. Dan blijf je lekker op jezelf gefocust. Je had immers een leven voordat deze vreemdeling er in stapte. Vanuit zelfvertrouwen kijk je ook heel goed hoe de ander in elkaar steekt.

Ontbreekt zelfvertrouwen, geheid dat je dan 24 uur per dag aan de ander denkt en hoopt. Dat je iets hoort, dat de ander je echt leuk vindt. Dat de ander bij je gaat blijven. Zelfvertrouwen in deze denkt. Eens kijken wat de ander mij kan bieden.

Ik neem hier de tijd voor. Zelfvertrouwen zegt ook, ik ga niet te hard van stapel lopen, mijzelf al helemaal bloot geven. Laat eerst maar eens iets van jezelf zien. Mooie woorden kijk ik doorheen. Daden wil ik zien. Zie je wat zelfvertrouwen doet? Die zorgt voor de juiste liefde op je pad. Heb je hierbij een steuntje nodig? Bel ons gerust op Paragnost Eddie.