Paragnost Eddie en Consulenten

Wat denk je dat er gebeurt als jij je anders gaat gedragen?

Wat denk je dat er gebeurt als jij je anders gaat gedragenWat denk je dat er gebeurt als jij je anders gaat gedragen?. Vandaag twee hele mooie berichtjes van twee cliënten. Ik heb je al vaker gesproken en je biedt mij zoveel inzichten. Om die reden ben ik er weer even, er gebeurt zoveel ineens om mij heen. Ik zie dat mijn partner aan de slag is om te stoppen met roken, zegt de ene cliënt. Ik zie dat het contact met mijn schoonfamilie ineens veel soepele verloopt. Wat is er aan de hand!

De andere cliënt geeft aan, ik ben gaan doen wat je mij hebt meegegeven. De strijd niet meer aangaan met mijn ouders, maar mij onttrekken uit het contact. Het geeft mijzelf ineens zoveel rust, maar ik viel bijna van mijn stoel. Mijn vader vroeg of ik nog iets nodig had, zo lang als ik leef, kan ik mij niet herinneren dat hij zoiets aan mij heeft gevraagd.

Beide cliënten vragen zich af wat er gaande is, waarom gebeurt dit! Het antwoord is simpel, jij bent je anders gaan gedragen. De energie die je nu uitstraalt kent kracht en dat betekent dat anderen rekening met je gaan houden. Is dat het, vragen ze vol verbazing! Jazeker, je ziet dat als jezelf de verandering bent, er hele mooie dingen kunnen gebeuren.

Inderdaad, ik zie het, maar waarom, ik snap het niet. Het toepassen van de inzichten van een medium of paragnost, je ziet dat het effect heeft. Alleen ben je er nog niet met het toepassen. De volgende stap is, gaan zien wat er gebeurt. Besef krijgen, het begrijpen wat er gaande is.

We kunnen heel lang willen dat er in ons leven iets verandert. Velen voelen zich bijvoorbeeld niet gezien en gehoord. Net of ze voor anderen lucht zijn en niet bestaan. Wat mens eigen is, dat die dan de strijd op gaat zoeken. Ruzie gaat maken, zich wilt laten gelden. De ander toespreken met stemverheffing. Want de maat is vol. Je bent er klaar mee als voetveeg door anderen te worden gebruikt.

Dat het jezelf alleen maar bozer maakt, dat de ander er schamel om lacht, dat zie je voor je ogen gebeuren. Het gewenste effect blijft uit. Dus ga je het nog harder spelen. Waardoor zelf relaties, liefdesrelaties, familiaire relaties, vriendschappen zomaar kapot knallen. Het kan je dan ook niets meer schelen, zij hebben het hier na gemaakt. Niet jij, jij hebt altijd alles gegeven, en geslikt. Als zij het niet willen zien, prima, vertrek maar uit mijn leven.

Diep van binnen blijft een wond zitten, die naar aanvoelt, het houd je bezig, je verlost je door de strijd aan te gaan helemaal nergens van. Het verlies van die ander blijft je dwarszitten. De bijbehorende emoties nemen alleen er maar door toe. Je raakt jezelf nog meer kwijt, en je had jezelf al nog nooit echt gevonden en gezien. Want daar zit de frustratie.

Het heeft helemaal niets met anderen te maken als je niet gezien en gehoord wordt. Het heeft met jezelf te maken, jij doet het. En zolang je hetzelfde gedrag blijft vertonen, eerst altijd lief, aardig, jezelf wegcijferend, geen enkele grens aangeeft, weet je omgeving niet beter dan dat jij het zo allemaal goed vindt.

Maar je vindt het niet goed, je vindt het waardeloos en je zou iedereen wel eens een keer de waarheid willen vertellen. Dat komt vanzelf, als voor jou de maat vol is. Dan gooi je alles voor de voeten van een ander. Dat lucht op zeg, heerlijk. Ja voor even, want zolang als jij je eigen gedrag niet onder de loep neemt en er iets aan verandert, verandert er helemaal niets.

Deze twee cliënten die mij als medium regelmatig bezoeken op Paragnost Eddie, waren klaar met de manier waarop anderen op hun reageerden. Ze waren bereid om naar zichzelf te kijken en aan de slag te gaan met de inzichten en ze verbazen zich nu over het resultaat. Dat ze nu inzien wat ze zelf altijd anders hadden moeten doen.

Niet naar een ander kijken en wachten totdat die het begrijpt. Nee, zelf ander gedrag gaan vertonen, waardoor de ander het begrijpt. Zonder boos te worden, zonder strijd, jezelf neer te zetten, dat je jezelf belangrijk vindt. Want daar ligt de sleutel. Als jij jezelf belangrijk vindt, vindt een ander dat ook!

Medium Claire