Paragnost Eddie en Consulenten

Waarom voel jij je altijd het slachtoffer?

Waarom voel jij je altijd het slachtoffer?Waarom voel jij je altijd het slachtoffer? Velen zullen het herkennen, net alsof jij altijd het slachtoffer bent. Dat overkwam je als kind al, als puber en nu je volwassen bent, overkomt het je nog steeds. Niet dat je het slachtoffer wilt zijn, integendeel.

Op de een of andere manier trek je zaken naar je toe, waardoor jij vastloopt. Verdriet ervaart, dingen niet doorgaan, zonder woorden wordt verlaten. Je lost het allemaal wel weer op. Maar net zo goed als er kinderen geboren zijn voor het geluk, lijkt het wel alsof jij geboren bent voor het ongeluk.

We gaan eens te rade bij medium Gonny van paragnost Eddie, gespecialiseerd in liefde en relaties. Maar ook kennis van zaken heeft, als jij haar contracteert over je verleden, je heden en je toekomst. Zij zal uitstekend kunnen verwoorden waarom jij je altijd het slachtoffer voelt.

Medium Gonny van Paragnost Eddie gaat aan de hand van je naam en je leeftijd invoelen op jouw jeugd. Daar ligt namelijk de voedingsbodem waarom jij je altijd het slachtoffer voelt. Ze kan zien waardoor dit is ontstaan.

Laten we er direct bij zeggen, ligt niet aan jou, jij hebt hier niets verkeerd voor gedaan. Je bent in een nest terecht gekomen met ouders en andere opvoeders om je heen, die het voor de buitenwereld perfecte gezinnetje neer wilden zetten.

Vaak is een van de ouders narcistisch, waardoor jij super gehoorzaam en voorbeeldig bent geworden. Want ja, jij was het modelkind uiteraard, die in alles zijn best moest doen. Niets verkeerd mocht doen, super braaf en voorbeeldig.

Je mocht zelfs geen smetje op je kleding krijgen, je wist het al als kind, dan kreeg je er van langs. Zo ben je als kind zijnde gedrild om in een heel perfect plaatje te passen, waar de buitenwereld alleen maar lof voor zou hebben.

Tel daarbij op een narcistische ouder en daar is ie, de reden waarom jij je altijd het slachtoffer voelt. Je bent als de dood iets fout te doen, dat zit zo ingebakken, vind je het dan gek dat je altijd het slachtoffer bent!

De perfectie die je nog steeds nastreeft en je jezelf ernstig door te kort doet, valt mensen op een gegeven moment op. Die voelen zich bij jou niet fijn. Kan jij niets aan doen dat je zo geworden bent.

Maar dat wil niet zeggen, dat je, nu je volwassen bent, er ook niets aan kunt doen. Tenminste als je er last van hebt dan wil je er vanaf. Maar hoe doe je dat? Het gaan doorzien zoals je bent en doet. Dat jij daar niet gelukkig van wordt.

Velen denken dan, geeft medium Gonny van Paragnost Eddie aan, dat ze juist zo ongelooflijk goed hun best doen altijd. Zo keurig tussen de lijntjes functioneren, dat ze respect hebben voor iedereen. Dat dat het juiste is om te doen. En dus niet begrijpen waarom ze dan constant in die slachtofferrol brengt.

Dat is ook heel moeilijk te begrijpen, want in feite doe je alles zoals het hoort. Zoal s verwacht. En daar ligt de sleutel. Het gaat er niet om wat er van je wordt verwacht. Het gaat er om dat je jezelf bent en dat betekent dat je niet altijd hoeft te voldoen aan andermans verwachtingen.

Je ziet nu zelfs dat je daardoor constant het slachtoffer bent. Gek hè, dat alles precies andersom werkt, dan dat je denkt!